به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام محمدجواد زهرایی در نشست هم اندیشی مجموعه های مردمی فعال حیات، یکی از سیاست های تبلیغات اسلامی را تقویت و اثربخش کردن فعالیت جریان های مردمی عنوان کرد و اظهار داشت: در حوزه حاکمیتی موظف هستیم زمینه سازی کنیم که جریان های مردمی فعالیت داشته باشند.
وی با بیان اینکه از یک سال و نیم پیش در کنار یکی از مجموعه های مردمی به نام حاما قرار گرفتیم، افزود: مجموعه های مردمی از ظرفیت بالایی برخوردار هستند و تاکنون ۲۸ مجموعه مردمی در حوزه حیات جنین در کشور شناسایی شده است.
نشست هم اندیشی مجموعه های مردمی فعال حیات در مجموعه فرهنگی شهدای هفتم تیر برگزار شد و کارشناسان با پخش مستند لابیرنت (هزار توی آفرینش) به بررسی دلایل سقط جنین پرداختند.
در این مستند که به موضوع سقط عمدی و کیفری پرداخته می شود کارشناسان عنوان کردند که پژوهشی در این موضوع قابل استناد است که موارد سقط عمدی جنین در بستر خانوادهها اتفاق می افتد. همچنین اعلام کردند که نیم میلیون سقط در سال ، یعنی روزانه حدود ۱۴۰۰ جنین در کشور انجام میشود.
در این مستند کارشناسان، مشکلات اقتصادی را به عنوان دلیل اصلی سقط عنوان کردند. همچنین تنهایی مادر در دوران بارداری ، یکی از دلایل سقط عنوان شد؛ اینکه مادر در دوران بارداری احساس تنهایی دارد و حس تنهایی جرقه اولیه سقط را در او ایجاد میکند.
در این مستند، برخی کارشناسان از دست دادن موقعیت های اجتماعی با فرزندآوری را به عنوان یکی از دلایل سقط عنوان و تاکید کردند که شواهد بیولوژیک و آموزه های دینی نشان می دهد که جنین از ابتدا شواهد انسانی را دارد.
شجاعی نماینده تهیه کننده مستند لابیرنت (هزار توی آفرینش) اظهار داشت: موضوع فرهنگی در سقط مهمترین عاملی است که باید برای مقابله با این پدیده فرهنگسازی شود.
وی تأکید کرد: راه های متعددی برای سقط وجود دارد و تنها با کار فرهنگی می توان از سقط پیشگیری کرد.
عبدالحمیدی کارگردان مستند لابیرنت نیز در سخنانی گفت: با توجه به فضای موجود، انرژی زیادی صرف شد تا ارتباط بین تیم تولید مستند و کارشناسان برقرار شود.
ادامه دارد …
منبع