به گزارش ایکنا، بخش آوایی سیوهشتمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور هفته گذشته با حضور نفرات برتر هشت دستگاه دانشگاه کشور به میزبانی وزارت بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.
این مسابقات در بخش آوایی در دو گروه بانوان (هشت رشته) و آقایان (۱۰ رشته) و در رشتههای قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، حفظ کل قرآن کریم، حفظ ۲۰ جزء، حفظ ۱۰ جزء، حفظ پنج جزء، مداحی، دعاخوانی، اذان (بخش آقایان) و مدیحهسرایی برگزار شد.
دستگاههای دانشگاهی نگاه ویژهای به عملکرد نمایندگان خود در این مسابقات دارند و معمولاً با نگاه به عملکرد خود در این جشنواره برنامهریزیهای سالانه خود در حوزه فعالیتهای قرآنی را انجام میدهند.
پیش از این در گزارشی به عملکرد دستگاههای دانشگاهی در بخش غیرآوایی سیوهشتمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاههای کشور که نتایج آن اواخر مردادماه مشخص شد، داشتهایم، در این گزارش عملکرد هشت دستگاه دانشگاهی در بخش آوایی این جشنواره را مورد بررسی قرار دادهایم.
بیشتر بخوانید:
همانطور که گفته شد بخش آوایی جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور در ۱۰ رشته بخش آقایان و هشت رشته بخش بانوان برگزار شده است، بر همین اساس مجموع برگزیدگان (رتبههای اول تا سوم) این رشتهها باید ۵۴ نفر باشد، اما با توجه به معرفی رتبههای مشترک در برخی رشتهها تعداد افرادی که در دو بخش بانوان و آقایان به عنوان نفرات اول تا سوم معرفی شدهاند، ۸۸ نفر هستند.
بهترین عملکرد در بخش آوایی جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور را دانشگاه آزاد اسلامی با دریافت ۲۵ رتبه به دست آورده است، دانشجویان این دانشگاه در بخش آقایان ۱۱ رتبه و در بخش بانوان ۱۴ رتبه اول تا سوم را دريافت کردهاند.
وزارت علوم با ۱۹ رتبه در رده دوم قرار دارد، نمایندگان این دانشگاه که بیشترین جمعیت را در بین شرکتکنندگان در جشنواره نیز داشتند در بخش آقایان ۱۰ و در بخش بانوان ۹ رتبه را دریافت کردهاند.
نمایندگان وزارت بهداشت که میزبان سیوهشتمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان نیز بود، در مجموع ۱۸ رتبه برتر را دریافت کردند که شامل ۱۲ نفر در بخش آقایان و شش نفر در بخش بانوان است.
دانشگاه فرهنگیان با دريافت ۹ رتبه برتر در بخش آقایان و سه رتبه برتر در بخش بانوان و در مجموع ۱۲ رتبه در بخش آوایی جشنواره در رتبه چهارم دستگاههای دانشگاهی قرار گرفته است.
دانشگاههای پیام نور و جامع علمی کاربردی هر کدام با کسب پنج رتبه برتر در جایگاه بعدی قرار دارند. در دانشگاه پیام نور چهار رتبه در بخش آقایان و یک رتبه در بخش بانوان و در دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز دو رتبه در بخش آقایان و سه رتبه در بخش بانوان به دست آمده است.
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم با چهار رتبه برتر که سه رتبه در بخش آقایان و یک رتبه در بخش بانوان بوده در جایگاه هفتم ردهبندی دستگاههای دانشگاهی قرار گرفته و دانشگاه ملی مهارت یا فنیوحرفهای سابق نیز با تنها یک رتبه برتر که آن هم در بخش بانوان به دست آمده در انتها قرار دارد.
یادآور میشود، مسابقات بخش آوایی سیوهشتمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور طی روزهای دوشنبه و سهشنبه هفته گذشته به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برپا شد.
همچنین مراسم اختتامیه و تجلیل از برگزیدگان این مسابقات نیز ۲۱ شهریورماه با حضور مسئولان بخش دانشگاهی کشور در تالار وحدت دانشگاه تبریز برگزار شد.
انتهای پیام
منبع