به گزارش خبرنگار ایرنا، “مجتبی عبداللهی” روز چهارشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش و پشتیبانی نهضت سوادآموزی استان البرز افزود: اکنون این توقع وجود دارد که امکانات و فضای مدارس علاوه بر تعلیم و تربیت در اختیار اقدامات فرهنگی و اجتماعی محله ها نیز قرار گیرد.
استاندار البرز گفت: مدارس می تواند در محله ها به یک پایگاه فرهنگی و اجتماعی در کنار مساجد تبدیل شوند.
وی افزود: ضرورت دارد به خواسته ها و نیازهای معلمان توجه ویژه ای داشته باشیم و اجازه ندهیم که فرهنگیان استان خود را در مواجهه با مشکلاتشان تنها ببینند چراکه آرامش خاطر آنها تأثیر مستقیمی بر کیفیت آموزش و پرورش آینده سازان کشور دارد.
استاندار البرز بیان کرد: بالاترین محبوبیت را در جامعه معلمان دارند و باید این کرامت را ارج نهیم.
وی یادآورشد: خانه و مدرسه باید در تعاملی پیوسته در مسیر تربیتی دانش آموزان برنامه ریزی و اقدام کنند.
استاندار البرز ادامه داد: کادر مدرسه همواره دلسوز و دغدغه مند دانش آموزان بوده اند و با کنترل درست رفتارها بسیاری از آسیب ها را طی همافزایی با اولیای دانش آموزان پیشگیری و رسیدگی کرده اند.
عبداللهی گفت: این انتظار وجود دارد که در شرایط موجود با توجه به گستره تهاجم فرهنگی و رشد روز افزون آسیب هایی که بواسطه فضای مجازی و تولیدات فرهنگی و اجتماعی متناقضی که از سوی دشمنان طرح ریزی می شود، کنترل و حساسیت بیشتری از سوی مدیران، ناظمان و معلمان از مدرسه تا خانه اعمال شود.
وی افزود: سرویس مدارس نیز از جمله مسایلی مهمی تلقی می شود که در زمان کوتاهی اثر جدی بر روحیه و شخصیت دانش آموزان دارد بنابراین در استان البرز با جدیت در ساماندهی این امر اقدام شد و برخی چالش ها نیز در سطح کلان باید مورد بررسی قرار گیرد.
استاندار البرز گفت: همواره در خصوص مجموعه مسائل آموزش و پرورش استان با جدیت ورود کرده ایم و در ابعاد مختلف به جزییات، دقیق شده و تصمیم گیری شده است.
منبع