حسن ملکی زاده روز جمعه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: در استان بوشهر یکی از معضلها کمبود تخت بیماران اعصاب و روان بود که در سه سال اخیر شمار این تختها از ۳۰ تخت در بوشهر و برازجان به ۱۲۶ تخت افزایش پیدا کرده است.
وی بیان کرد: یکی از بیمارستانهای در حال احداث بوشهر نیز با ۶۰ تخت به عنوان مرکز تک تخصصی اعصاب و روان تعریف شده تا مشکل کمبود تخت در این حوزه برطرف شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تصریح کرد: به موازات اجرا این طرح ۱۶ تخت ویژه بیماران اعصاب و روان در بوشهر، ۱۰ تخت ویژه بانوان در برازجان و ۱۰ تخت نیز در خورموج راهاندازی شده است.
ملکی زاده ادامه داد: بیمارستان ۶۰ تختخوابی اعصاب و روان بوشهر با پنج هزار و ۵۰۰ متر زیربنا در سه طبقه در حال احداث است و اکنون ۵۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر یادآور شد: حوزه سلامت در تجهیزات پزشکی، تختهای بیمارستان و نیروهای تخصصی جهش قابل ملاحظهای داشته است.
ملکی زاده اظهار کرد: در سه سال گذشته تجهیزات بسیار خوبی در شهرستانهای استان نصب و یا در حال راهاندازی است که اعتبار آن به بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال میرسد.
وی گفت: از جمله این تجهیزات میتوان به نصب دومین ام.آر.آی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، آنژیوگرافی، پمپهای قلب، دستگاه سنگ شکن و ماموگرافی اشاره کرد.
بیشتر بخوانید
افزایش ۸۰ درصدی تختهای بیمارستانی استان بوشهر در دولت سیزدهم
۱۱۷ طرح بهداشتی و درمانی در استان بوشهر اجرایی شده است
ملکی زاده بیان کرد: بیمارستانهای عسلویه و کنگان نیز در مراحل پایانی تجهیز کارگار قرار داشته و بزودی عملیات اجرایی آن آغاز میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر یادآور شد: سفرهای شهید رئیسی برای استان بوشهر منبع خیر و برکت بود و سرعت قابل قبولی به طرحهای بیمارستانی استان بوشهر داده شد.
وی بیان کرد: یکی از این طرحها بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان است که اکنون ۵۱ درصد پیشرفت دارد.
ملکی زاده افزود: مرکز اوژانس بیمارستان شهید گنجی برازجان با ظرفیت ۳۰ تا ۶۰ تخت در حال احداث است که در دهه فجر امسال افتتاح میشود.
وی گفت: با مجموع این طرحها افق درمانی روشنی برای استان بوشهر ترسیم شده تا مشکلات درمانی استان با همت و مساعدت دولت چهاردهم به حداقل برسد.
منبع