تفکیک زباله از مبدا راه مقابله با زباله‌گردی در کاشان است


مهدی اکبری یزدلی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: متاسفانه با وجود تلاش‌های سال‌های گذشته تاکنون و آموزش شهروندان، وجود عوامل دوره گرد و غیرمجاز منجر به شکست طرح های پسماند شده است.

وی اظهار کرد: حضور هرروزه دوره‌گرد ها منجر به بر هم زدن نظم برنامه جمع آوری شده و از نظر اقتصادی ضربه‌ زیادی را به شرکت یا پیمانکار آن، وارد می‌کند.

مدیر شرکت پسماند منطقه کاشان و آران و بیدگل بیان کرد: اکنون با معرفی اپلیکیشن (بهروب) شهروندان می‌توانند از طریق این سامانه درخواست جمع آوری پسماند خود را ثبت و راس ساعت مقرر آن را به عوامل مجاز تحویل دهند.

اکبری گفت: این امر از بسیاری بزه کاری های اجتماعی از جمله سرقت و غیره جلوگیری می‌کند.

وی افزود: متاسفانه اداره‌های شهرستان هم با وجود مکاتبات عدیده ای که با آنها شده است، هیچگونه همکاری در قبال ارتقای فرهنگ بازیافت انجام نداده‌اند و فقط در بازه زمانی کوتاهی و آن هم به دلیل گرفتن گواهی سبز، شاید اقداماتی انجام دهند.

وی اظهار کرد: وجود عوامل غیرمجاز و انبارهای جمع آوری در سطح شهر، بزرگترین عامل بازدارنده اجرای طرح تفکیک از مبدا است.

مدیر شرکت پسماند منطقه کاشان و آران و بیدگل بیان کرد: عدم برخورد با زباله گردها، وجود انبار در محدوده شهر و عوامل جمع آوری غیرمجاز از جمله مسائلی هستند که باید اداره‌های ذیربط برای ساماندهی آنها به کمک شرکت بیایند.

اکبری گفت: روزانه ۲۰۰ تن زباله به محل دفن ارسال که صد تن آن به کود کمپوست تبدیل می‌شود و بقیه با تدابیر تخصصی در خاک‌چال یا سلول‌های بهداشتی حفر شده، دفن می‌شوند.

وی افزود: شرکت در برنامه کوتاه مدت خود با استفاده از سرمایه گذاری بخش خصوصی درصدد است که همه پسماند را به مواد اولیه یا انرژی های جایگزین تبدیل کند.

شهرستان کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۴ هزار نفر در فاصله حدود ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان و شهرستان آران و بیدگل با بیش از ۱۰۳ هزار نفر جمعیت در حدود ۲۱۵ کیلومتری اصفهان قرار دارد.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

احیای مادی‌های اصفهان برای کنترل فرونشست زمین ضروری است

به گزارش ایرنا، واژه مادی در گویش اصفهانی به نهرهای فراخی گفته می‌شود که برای …