[ad_1]
به گزارش ایرنا، «محسن عباسی» با بیان اینکه هدف از تشکیل انجمن صنفی کارفرمایی توزیع کنندگان گوشت، ساماندهی واحدهای توزیع گوشت در استان تهران بوده است، افزود: پیش از راه اندازی این انجمن شاهد حضور افراد فاقد صلاحیت و بدون شناسنامه سلامت در این صنف بودیم که اقدام به توزیع گوشت های ناسالم می کردند.
این مقام صنفی اظهارداشت: در قالب تعامل با دامپزشکی، گواهی عضویت برای اعضای صنف صادر شده که از این طریق محل فعالیت و نام و نشان صنفی آنها مشخص است.
وی با اشاره به اینکه همه فرآورده های گوشتی خام در سطح استان تهران توسط اعضای این انجمن و افراد دارای صلاحیت توزیع می شود، تصریحکرد: این انجمن دارای مجوز از سازمان های مربوطه است و از طریق واحدهای تولیدی گوشت و اقلام پروتئینی با کیفیت بالا در سریعترین زمان ممکن و با قیمت مناسب به دست مصرف کننده اصلی میرسد.
عباسی یادآور شد: در زمان های خاص از جمله عید نوروز، ماه رمضان، ماه محرم و صفر اقلام پروتئینی به شکل ویژه و با قیمت مناسب بین مصرف کنندگان توزیع می شود.
وی اضافهکرد: انجمن توزیع کنندگان گوشت خام با استفاده از نخبگان و واحدهای صنفی مجاز و مجهز توانایی دارد تا گوشت گرم داخلی را همانند گوشت های وارداتی توزیع کنند.
دبیر انجمن صنفی کارفرمایی توزیع کنندگان گوشتی خام (سفید و قرمز) استان تهران با اشاره به اینکه با استفاده از نظرات کارشناسان و با استفاده از ظرفیت استادان دانشگاهیان و نخبگان صنف سعی کرده ایم سطح خدمات این انجمن را افزایش دهیم، گفت: با استفاده از ظرفیت نخبگان و اساتید خبره این صنف که بیش از ۳۰۰ عضو فعال دارد، بخش عمده ای از مشکلات در حوزه توزیع بزودی برطرف می شود.
وی با اشاره به اینکه این انجمن سعی دارد تا فعالیت خود را علاوه بر استان تهران درسطح کشور گسترش دهد، افزود: این انجمن صفر تا ۱۰۰ درصد امکانات تولید و توزیع فرآورده های گوشتی و زنجیره کامل از واحدهای تولید و توزیع گوشت از جمله واحدهای پرورش، تولید، بسته بندی، نگهداری در سردخانه، فروش و توزیع را در خود جای داده است.
عباسی با بیان اینکه با استفاده از تجربیاتی که در بخش توزیع اقلام پروتئینی در استان تهران به دست آورده ایم می توانیم این شیوه توزیع را در سطح کشور گسترش دهیم، گفت: بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی، بخش دولتی باید امکان تجارت آزاد برای بخش خصوصی و نهادهای مردمی را فراهم کند.
وی با بیان اینکه توزیع گوشت سفید و قرمز یک فعالیت کاملا تخصصی و بهداشتی است که افراد دارای تخصص و امکانات باید آن را انجام دهند، گفت: اکنون شاهد آن هستیم که هر فردی که دارای توان مالی است، تصور میکند می تواند وارد این صنف شود؛ در حالی که این کار فعالیت کاملا تخصصی است که با سلامت مردم ارتباط مستقیم دارد.
این مقام صنفی با بیان اینکه نگهداری گوشت و اقلام پروتئینی فعالیتی بهداشتی و حساس است که با امنیت غذایی مردم سرکار دارد، تصریح کرد: در حال حاضر شاهد آن هستیم که فروشگاه های اینترنتی تبلیغات گسترده ای در خصوص توزیع گوشت انجام می دهند، اما امکانات نگهداری یا توزیع مناسب بهداشتی گوشت را ندارند.دبیر انجمن صنفی کارفرمایی توزیع کنندگان گوشتی خام (سفید و قرمز) استان تهران با بیان اینکه انجمن صنفی توزیع کنندگان گوشت بر زنجیره توزیع اقلام پروتئینی توسط افراد متخصص تاکید بسیار دارد، افزود: توزیع این
منبع