دکتر سارا پارسانیا شامگاه دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: این مادر باردار به دلیل نبود بخش «ان آی سی یو» یا بخش مراقبتهای ویژه نوزادان نارس در بیمارستان بناب به مراغه منتقل شد و با توجه به شرایط جسمانی وخیم، امکان انتقال وی به بیمارستانهای تبریز هم میسر نبود.
دکتر پارسانیا با بیان اینکه نوزادان سهقلوی این مادر در ۳۲ هفتگی متولد شدند، اضافه کرد: بر همین اساس اکنون هر سه آنان در بخش مراقبتهای ویژه نوزادان نارس حضور دارند.
پزشک متخصص زنان و زایمان بیمارستان شهید بهشتی مراغه ادامه داد: حال عمومی مادر و فرزندانش مساعد است و ۲ فرزند وی پسر و فرزند دیگرش دختر هستند.
وی این را هم بیان کرد: بیمارستان شهید بهشتی مراغه به بخش مراقبتهای ویژه نوزادان مجهز است و مادران پرخطر جنوب آذربایجانشرقی در بیشتر موارد به این بیمارستان ارجاع میشوند.
دکتر پارسانیا اضافه کرد: همچنین در بیمارستان شهید بهشتی مراغه زایمان بدوندرد تحت نظر متخصصان بیهوشی و کارکنان اتاق عمل نیز انجام میشود.
به گزارش ایرنا، سال گذشته مرکز درمان ناباروری سطح ۲ نیز در بیمارستان شهید بهشتی مراغه به بهرهبرداری رسید تا بخشی از زوجین نابارور منطقه، با هزینهای اندک از خدمات درمانی دولتی برخوردار شوند.
گفتنی است طی سالهای اخیر به دلیل رواج یافتن استفاده از درمانهای ناباروری و کمکباروری، چندقلوزایی نسبت به گذشته بیشتر شده و هرچه تعداد جنینها افزایش یابد، مراقبتهای دوران بارداری و پس از زایمان نیز بیشتر میشود.
منبع