ثبت ۱۰۰۰ وقف طی سال در کشور

حجت الاسلام عادل، معاون فرهنگی اوقاف و امور خیریهبه گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، حجت الاسلام عادل، معاون فرهنگی و اجتماعی اوقاف و امور خیریه، در آیین اختتامیه مسابقات قرآنی این سازمان که پس از نماز مغرب و عشاء در آستان امامزاده سیدعباس (ع) بجنورد برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به وجود مشکلات فراوان اقتصادی اما همواره مردم پای کار هستند و سالانه شاهد ثبت یک هزار وقف در کشور هستیم.

وی ادامه داد: سازمان اوقاف و امور خیریه نیز خود را به منظور اجرای نیات واقفین مسئول می‌داند تا درآمد هر موقوفه براساس همان نیت در مسیر مربوطه هزینه شود.

عادل با اشاره به اینکه سازمان اوقاف در بخش‌های کشاورزی، دامپروری و صنعت به طور ویژه ورود پیدا کرده، افزود: هم اکنون بیش از ۶۰ شرکت دانش بنیان در حال ارائه محصول و یا انعقاد قرارداد و مشارکت در انجام پروژه‌های مختلف همانند تجهیزات پزشکی و آبزی‌پروری بوده در حاضر بزرگترین طرح پرورش ماهی در خلیج فارس از سوی اوقاف انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در سازمان اوقاف شعار اصلی این است که همه واقف باشیم، گفت: از ظرفیت وقف می‌توان به منظور توسعه اشتغال و تولید در کشور بهره ببریم.

عادل با بیان اینکه در قرآن و اسلام به خواندن نماز اول وقت، خدمت به پدر و مادر و جهاد بسیار توصیه شده است، یادآورشد: خدمت به خلق به منظور رضای پروردگار نیز بسیار حائز اهمیت است و این مهم تا حدی بوده که افراد بسیاری از مال و جان خود برای رضای خدا اقدام به ثبت وقف می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه به توصیه قرآن کار خیر اشتباهات انسان‌ها را پاک می‌کند، گفت: هر چیزی در اطراف انسان‌ها دارای تاریخ مصرف است که روزی به پایان می‌رسد، اما این در حالیست که اگر می‌خواهیم هر چیز و شئ دارای تاریخ مصرف شود باید به پروردگار الهی سپرده گردد همانند وقف که به نیت رضای خدا انجام می‌شود.

محمدرضا حسین‌نژاد، استاندار خراسان‌شمالی نیز در این آیین اظهار کرد: خوشبختانه پروژه‌های بسیاری با مشارکت اوقاف استان در حال برنامه‌ریزی و اجرا بوده که از ظرفیت کشوری این سازمان استفاده می‌شود.

وی با اشاره به لزوم ثبت وقف جدید مطابق با نیازهای استان، ادامه داد: می‌توان با همدلی بستر اجرای همه نوع فعالیت‌ اجتماعی را در استان فراهم کرد.

حجت الاسلام عظیم آسوده یدکی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان‌شمالی نیز در این آیین اظهار کرد: تلاش فراوانی صورت گرفته تا امامزادگان در استان به قطب فرهنگی تبدیل شوند این در حالیست که طی سال، سه هزار برنامه در قالب اجرای حلقه‌های حفظ قرآن در این اماکن برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: پروژه‌های مختلفی در سفر حجت الاسلام خاموشی به استان در قالب تفاهم نامه با استانداری برای رونق موقوفه‌ها با هدف اشتغالزایی مورد تفاهم گردید که دامداری، لایروبی قنوات، باغ انگور، کشت زعفران نیروگاه خورشیدی برخی از آنان بوده که به ثمر رسیده است.

انتهای پیام


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

شخصیت‌های قرآنی؛ پیشتاز حضور در جبهه‌های جنگ

عبدالمحمد جعفری جانباز قرآنی دفاع مقدس در گفت‌وگو با ایکنا از قم بیان کرد: در …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ