[ad_1]
دکتر مهدی نجفزاده روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: به نظر می رسد جامعه بین المللی، از این سخنان که موضع همکاری در سطح جهانی را مطرح می کند، استقبال خواهند کرد و این در حالی است که لحن ملایم آقای دکتر پزشکیان در زمان سخنرانی نیز نشان از موضع قوت بود.
وی ادامه داد: آقای پزشکیان سعی کرد مهمترین موضوعات ایران و منطقه را در سخنان خود برجسته کند و بیان کرد که خواهان حل این مسائل در محیط بین الملل است.
عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: رییس جمهور تاکید کرد که خواهان برگشت به برجام است و از همه طرف ها نیز خواست که به برجام بازگردند.
او با اشاره به سخنان مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی افزود: این مقام جهانی نیز اعلام کرد که رییس جمهوری اسلامی ایران رویکرد مثبتی را در پیش گرفته و اظهار امیدواری کرد که مسائل باقی مانده با پادمان نیز حل شود.
نجف زاده اظهار کرد: در مجموع رویکرد مثبتی از سوی تحلیگران سیاسی، سیاستمداران و اهالی رسانه در فضای بین المللی رصد شد و باید دید در عرصه عمل، چه اتفاقی رخ خواهد داد.
وی در خصوص سخنان رییس جمهور ایران در حمایت از مردم فلسطین و لبنان نیز گفت: دکتر پزشکیان تاکید بر گفتمان بین المللی داشت و استنباط من این است که در حقیقت او خواهان این است که بیشتر به جنبه عمومی مساله که اکنون رخ داده است، توجه شود.
این استاد دانشگاه افزود: رییس جمهور سعی نکرد روی محور مقاومت و ایران در مبارزه با اسرائیل تاکید کند و بیشتر به گفتمان محیط بین الملل در این موضوع توجه کرد از این منظر او خواهان محکوم کردن جنایت های رژیم اسرائیل در غزه و لبنان از سوی جامعه جهانی شد.
به گزارش ایرنا، هفتاد و نهمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد بعد از ظهر سهشنبه رسما در نیویورک آغاز به کار کرد که با حضور سران جهان در حال برگزاری است.
دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهوری اسلامی ایران برای نخستین بار در مجمع عمومی سازمان ملل متحد در جمع سران و نمایندگان کشورهای جهان سخنرانی کرد و «صدای مردم ایران و صدای حقطلبی و عدالتخواهی» از تریبون این نهاد بینالمللی شد.
سخنرانی در هفتاد و نهمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد، نخستین حضور دکتر پزشکیان در این نهاد بینالمللی است که با بیان دیدگاهها و مواضع جمهوری اسلامی ایران همچنان که در بدو ورود به نیویورک تاکید کرد، پیام ایران برای جهان صلح و امنیت است.
پیش از سخنان رییس جمهور، برخی از حاضران در این نشست به بیان نظرات و دیدگاههای خود در زمینه ضرورت تبادل آکادمیک ادیان الهی با محافل علمی جمهوری اسلامی ایران، لزوم نقشآفرینی رهبران و پیروان ادیان الهی برای تحقق صلح در منطقه و جهان، تبیین چهره واقعی اسلام و مقابله با اسلامهراسی، استفاده از ظرفیت رهبران ادیان برای توقف جنگ و جنایت رژیم اسرائیل در غزه، تفکیک دین کهن یهودیت از صهیونیسم و تجلیل از رویکرد ایران در حفظ حقوق و آزادی ادیان پرداختند.
منبع