انجام بیش از سه هزار عملیات از سوی آتش نشانی تبریز


به گزارش ایرنا، سعید صالح نیا روز پنجشنبه در نشست خبری اظهار کرد: از عملیات های انجام شده یک هزار و ۱۶۸ مورد مربوط به اطفا حریق و ۲ هزار و ۱۱۵ مورد مربوط به نجات بوده است.

وی ادامه داد: بیشترین آتش سوزی ها در این مدت در مجتمع ها، خودرو و ضایعات انبار شده رخ داده و بیشتر امداد و نجات ها نیز مربوط به گیر کردن در آسانسور به دلیل قطعی برق یا استاندارد نبودن آنها بوده است.

وی به تعداد فوتی ها و مصدومان در عملیات های آتش نشانی در سال‌جاری اشاره کرد و گفت: در این عملیات ها ۵۱ نفر فوت و ۲۳۲ نفر مصدوم شدند.

کمبود نیرو چالش اصلی آتش نشانی تبریز است

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز با بیان اینکه چالش اصلی این سازمان کمبود نیرو است، گفت: استاندارد فعالیت در هر شیفت(نوبت کاری) ۱۰ نفر است اما در تبریز به دلیل کمبود نیرو، در هر شیفت هفت نفر کار می کنند.

صالح نیا افزود: حتی ۲ ایستگاه آتش نشانی که به تازگی افتتاح شده به علت نبود نیرو، بهره برداری نشده است.

وی تعداد ایستگاه های فعال آتش نشانی تبریز را ۲۳ مورد اعلام و اضافه کرد: ۵۸۰ نفر در آتش نشانی تبریز کار می کنند که ۴۹۵ نفر از آنها عملیاتی و بقیه ستادی اند و برای جبران کمبود نیرو، مجوز بکارگیری ۲۹۰ را از سازمان اداری استخدامی گرفته ایم که امیدوارم تا پایان سال فرآیند استخدام این تعداد انجام شود.

بودجه چهار هزار و ۸۰۰ میلیارد ریالی آتش نشانی تبریز برای امسال

صالح نیا با بیان اینکه چهار معاونت در این سازمان فعال است، گفت: امسال چهار هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال بودجه در نظر گرفته شده که در ۶ ماهه نخست بالای ۹۰ درصد تحقق یافته است.

وی ادامه داد: ۹۳۰ میلیارد ریال نیز از سوی شهرداری های مناطق دهگانه برای خرید تجهیزات آتش نشانی هزینه خواهد شد.

بررسی و بازدید ۴۲۱ ساختمان و گزارش ایمنی به کارگروه استانی

صالح نیا با بی‌آنکه در ۶ ماهه اول امسال یکهزار و ۵۹۳ طرح ایمنی برای ساختمان های نوساز صادر شده است، گفت: در کنار این کار، پایش ساختمان های ناایمن شهر نیز در دستور کار است و تاکنون ۴۲۱ مورد پاساژ، سرا، تیمچه، مجتمع های مسکونی، اداره، بیمارستان، پارکینگ، دانشگاه و مدرسه بر اساس فهرست، بازدید و برای ثبت در سامانه منتاک به مدیریت بحران استانداری ارسال شده است.
وی همچنین از آموزش ۲۷ هزار و ۵۷۷ نفر در یکسال گذشته خبر داد و گفت: در این دوره ها بدیهیات آتش نشانی به افراد عمومی آموزش داده شده است.

صالح نیا گفت: در زمینه آموزش درون سازمانی نیز، مقابله با مواد شیمیایی و خطرناک را آغاز کرده ایم.

نزدیک شدن تبریز به استانداردها با ساخت چهار ایستگاه جدید

صالح نیا با بیان اینکه ساخت چهار ایستگاه جدید آتش نشانی در تبریز هدف گذاری شده است، گفت: با بهره برداری از این ایستگاه ها، تبریز از نظر تعداد ایستگاه های آتش نشانی به استانداردها نزدیک تر می شود.

عمر ماشین آلات آتشنشانی تبریز بالای ۱۶ سال است

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز از فرسوده بودن و عمر بالای ماشین آلات آتش نشانی تبریز خبر داد و گفت: در حال حاضر عمر متوسط ماشین آلات این سازمان بین ۱۶ تا ۲۰ سال است و همین موضوع کیفیت کار آتش‌نشانان را پایین می آورد.

وی ادامه داد: برای جبران این کمبود، در ۲ سال گذشته یک هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال تجهیزات سبک و سنگین خریداری شده و ۱۰ خودروی سنگین شنبه آینده رونمایی می شود.

وی همچنین گفت: خرید تجهیزات انفرادی با ارزش ۵۰۰ میلیارد ریال و ۱۰۰ میلیارد ریال تجهیزات آتش نشانی در مرحله مناقصه است.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

آتش سوزی موجب وقفه در پروژه کاتد مس سونگون نشد

به گزارش ایرنا، حسین مدرس خیابانی روز پنجشنبه در بازدید از مجتمع مس سونگون از …