شکوفایی صنعت چاپ حمایت دولت را می‌طلبد

حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر، رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامیبه گزارش ایکنا از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر، رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی، شامگاه ۵ مهرماه، در بیست و چهارمین جشنواره ملی صنعت چاپ خراسان رضوی در نمایشگاه بین‌المللی مشهد، اظهار کرد: در شرایط فعلی و با توجه به مشکلات اقتصادی کشور لزوم پیگیری دقیق‌تر در حوزه‌های مختلف احساس می‌شود. اکنون زمان مناسبی برای شناسایی و رفع ایرادات موجود در اقتصاد کشور است. براساس این مقوله، باید با دقت به تجارب سایر کشورها نگاه کنیم و از آنها موارد مورد نیاز کشورمان را بیاموزیم.

وی ادامه داد: تشکیل یک دستگاه نظارتی قوی برای بررسی عملکرد تمامی نهادها و ارگان‌های مرتبط با صنعت چاپ و سایر صنایع  یک ضرورت است. دولت باید با حمایت از این صنایع، بسترهای مورد نیاز برای رشد و شکوفایی آنها را فراهم کند، لذا امیدوارم با همت مسئولان و فعالان این عرصه، مشکلات موجود به زودی مرتفع گردد و دستاوردهای بزرگی در حوزه کارآفرینی و صنعت چاپ را شاهد باشیم. از مسئولان درخواست دارم تا در ادامه راه، با همکاری بیشتر به توسعه پایدار این صنایع  بهتر کمک کنند 

گسترش بازارهای صادراتی از مسیر صنعت چاپ

در ادامه مونا ابرو فراخ، مدیرکل صنایع سلولزی، چاپ و نوشت‌افزار وزارت صنعت، معدن و تجارت، بیان کرد: مانند دولت، ما نیز بر صادرات تمرکز داریم و ارتقاء کیفیت محصولات را با توجه ویژه به نیازهای فرهنگیان در دستور کار قرار داده‌ایم. هدف ما گسترش بازارهای صادراتی با همکاری تمامی دست‌اندرکاران این صنعت است.

وی با اشاره به چالش‌ها و فرصت‌های پیش رو، تصریح کرد: برای تضمین موفقیت چهار برند معتبر در این حوزه، باید تغییرات عمده‌ای صورت گیرد. ما تلاش خواهیم کرد تا با سرمایه‌گذاری‌های بزرگی، مشابه صنعت خودروسازی، این تغییرات را به زمان‌بندی مشخص عملی کنیم. در حال حاضر، درآمد سالانه از صادرات محصولات سلولزی حدود یک هزار دلار است که البته این رقم برای کشور ارزش بیشتری دارد. در دنیا نیز ارزش این صنعت به حدود 750 هزار دلار می‌رسد که نشان از اهمیت بالای این حوزه دارد.

ابرو فراخ همچنین به برنامه‌های آتی اشاره کرد و گفت: با نوسازی زیرساخت‌ها و ارتقاء تراز این صنعت، می‌توانیم به موفقیت‌های بیشتری دست یابیم. این هدف نیازمند همکاری و همدلی همه اعضای این صنعت است. دانشمندان و پژوهشگران ما با حمایت‌های مناسب، می‌توانند محصولاتی با ارزش افزوده بالا تولید کنند که علاوه بر تامین نیازهای داخلی، قابلیت رقابت در بازارهای بین‌المللی را نیز داشته باشد.

انتهای پیام


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

رویکرد دانشگاه‌ها حل مسائل اجتماعی نیست

خبرگزاری ایکنا به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در قالب …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ