سرانه‌ اقامتی و پذیرایی هرمزگان ۲۵ درصد افزایش یافته است

به گزارش ایرنا، محمد محسنی روز شنبه در آیین گرامیداشت روز جهانی و هفته گردشگری ضمن تبریک هفته گردشگری به فعالان این حوزه افزود: اتاق‌های مراکز اقامتی با افزایش ۲۷ درصدی به هشت هزار و ۶۰۰ اتاق رسیده و تخت خواب مراکز اقامتی نیز با با افزایش ۳۰ درصدی به ۲۸ هزار تخت افزایش پیداکرده است.

وی اظهار کرد: با توجه به مزیت و ماهیت گردشگری هرمزگان، این استان با کمبود فضا و سرانه گردشگری روبرو است که امید است به همت دولت این کمبود جبران شود.

مدیرکل میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان با اشاره به شعار سال روز جهانی و هفته گردشگری که به‌ عنوان گردشگری و صلح نام‌گذاری شده است، گفت: این نامگذاری حاکی از آن است که گردشگری در افزایش صلح اندیشی و تثبیت آن نقش آفرینی می‌کند.

سرانه‌ اقامتی و پذیرایی هرمزگان ۲۵ درصد افزایش یافته است

همه ارگان‌ها باید همراه میراث فرهنگی برای توسعه گردشگری تلاش کنند

احمد مرادی نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین ضمن گرامیداشت روز جهانی و هفته گردشگری گفت: گردشگری در جهان به‌عنوان یک صنعت در توسعه اقتصادی شناخته می‌شود و و این را نباید و نباید به آن بی توجهی کرد.

مرادی عنوان کرد: در استان هرمزگان دریا به‌عنوان یک ظرفیت گردشگری است اما این ظرفیت کم نظیر مورد مغفول واقع شده است.

نماینده مردم بندرعباس، بندر خمیر، حاجی‌آباد، قشم و ابوموسی در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: نباید در توسعه گردشگری فقط اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی را مسوول بدانیم؛ ما معتقدیم که این روند نیازمند یک همکاری و همدلی همه جانبه است.

سرانه‌ اقامتی و پذیرایی هرمزگان ۲۵ درصد افزایش یافته است

استفاده از ظرفیت سمن‌ها برای توسعه گردشگری

احسان کامرانی معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استانداری هرمزگان نیز در این آیین، ضمن تبریک این هفته گفت: شعاری که برای امسال در نظر گرفته‌شده گردشگری و صلح است.

وی بیان کرد: هرچند صلح و امنیت مأموریت اصلی سازمان ملل است اما متأسفانه این دو مقوله در دنیا مغفول مانده است.

کامرانی با اشاره به اینکه گردشگری حوزه‌ای است که ارتباط بین ملت و اقوام، ادیان و همه انسان‌ها را شکل می‌دهد، افزود: گردشگری فراتر از مرزها می‌تواند منجر به توسعه و همکاری شود.

معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استانداری هرمزگان عنوان کرد: کشور ما در حوزه گردشگری از نظر اقلیمی جز پنج کشور نخست دنیا و در حوزه اماکن گردشگری نیز جز ۱۰ کشور برتر دنیا به شمار می‌رود.

وی در بخشی از سخنان خود با اشاره به فعالیت‌های بخش خصوصی و سمن‌ها در حوزه گردشگری گفت: تمامی کشورهای که در مردمی سازی حوزه گردشگری فعال بودند، در این صنعت موفق شدند.

سرانه‌ اقامتی و پذیرایی هرمزگان ۲۵ درصد افزایش یافته است

گفتنی است، در این مراسم تفاهم‌نامه همکاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان و دانشگاه جامع علمی کاربردی منعقد شد.

همچنین در این مراسم از کتاب راهبردهای ایجاد منطقه نمونه گردشگری روستایی مهرگان رونمایی شد و در پایان مراسم از فعالان صنعت گردشگری استان تقدیر و تشکر شد.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

«سفر پرماجرا» موزیکال نیست – ایرنا

به گزارش ایرنا، نقد و بررسی فیلم سینمایی سفر پرماجرا با حضور حجت الله سیفی …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ