جلیل علوی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این آموزش ها در بخش های زراعی، باغی، آب و خاک، شیلات، امور دام، گیاه پزشکی، صنایع غذایی، منابع طبیعی، حفظ نباتات، آب و خاک، مکانیزاسیون و حفظ محیط زیست ارائه شد.
به گفته وی؛ پنج هزار و ۶۴۸ نفر روز آموزش در سال گذشته ارائه شد.
رییس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان شمالی بر آموزش و ترویج در بخش کشاورزی تاکید کرد و افزود: کمبود منابع آبی، افزایش هزینه های تولید، افزایش جمعیت و نیاز به غذای بیشتر باعث می شود که دیگر کشاورزی سنتی پاسخگو نباشد و باید دانش کشاورزان را در این زمینه ارتقا داد.
وی یادآور شد: با توجه به اینکه بیشتر کشاورزان از سن بالایی برخوردار هستند باید فرزندان آنان را نیز تشویق به فعالیت در این حوزه کرد.
علوی ادامه داد: مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره)، خانوارهای عشایری، زندانیان، مددکاران ترویجی، مهندسان بسیجی و سایر اقشار از این آموزش ها بهرهمند شدند.
به گزارش ایرنا، سطح اراضی کشاورزی و بایر خراسان شمالی ۴۰۰ هزار هکتار است، کل اراضی استان ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار هکتار است که اکنون ۱۳ درصد از این سطح به بخش کشاورزی اختصاص دارد و ۸۷ درصد نیز اراضی غیرکشاورزی است.
سهم بخش کشاورزی استان ۱.۱ درصد از تولیدناخالص بخش کشاورزی کشور است که مهمترین بخش تولیدی استان بخش کشاورزی است.
حدود ۸۲ هزار بهره بردار بخش کشاورزی در این استان مشغول به فعالیت هستند، این استان بیشترین درصد شاغل در بخش کشاورزی را دارد.
منبع