[ad_1]
به گزارش خبرنگار ایرنا ، میرکمالالدین میرجعفریان روز سهشنبه در جلسه کمیته روستایی و عشایری کتابخانههای عمومی اردبیل اظهار کرد: استفاده از ظرفیت بسیج سازندگی و سایر موسسات مردمنهاد در ارتقای مسائل فرهنگی مناطق روستایی موثر خواهد بود.
وی با تاکید بر لزوم تامین اعتبار برای تکمیل پروژه کتابخانههای عمومی روستایی استان خواستار پیگیری مدیرکل روستایی برای دریافت اعتبار از محل صندوق توسعه روستایی و مناطق محروم وزارت کشور شد.
میرجعفریان در ادامه با اشاره به توسعه فنآوریهای نوین در حوزههای فضای مجازی و مخاطرات ناشی از آسیبهای اجتماعی این فضا برای کودکان و نوجوانان ادامه داد: برگزاری دورههای آموزشی و ارتقای آگاهیهای کودکان باید مورد توجه قرار بگیرد.
معاون استاندار اردبیل گفت: کتابخانههای عمومی به عنوان مهمترین مراکز فرهنگی در جهت آگاهی بخشی و ارتقای دانش کودکان و نوجوانان و نحوه مواجهه آنها با فضاهای مجازی اهتمام لازم را داشته باشند.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان اردبیل هم در این جلسه گفت: ۱۷ باب کتابخانه روستایی در استان برای ارائه خدمات فرهنگی و کتابخانهای فعال بوده و این مراکز به عنوان تنها پایگاههای فرهنگی ، اجتماعی در روستاها مورد توجه کودکان و نوجوانان روستایی قرار گرفته است.
پروانه رضاقلیزاده با بیان اینکه ۲ باب از کتابخانههای روستایی استان در سال گذشته به عنوان روستاهای دوستدار کتاب به عنوان منتخب کشوری مورد تجلیل قرار گرفتند ، اظهار داشت: یکی از مهمترین مطالبات مردم در جلسات شورای فرهنگ عمومی شهرستانها احداث کتابخانه در روستاهای پرجمعیت است.
وی تصریح کرد: ۲ پروژه کتابخانه روستایی در روستاهای ملاکندی پارسآباد و دولتآباد نمین در حال احداث داریم که امیدواریم با تخصیص اعتبار لازم این پروژههای کتابخانهای نیز به بهرهبرداری برسد.
رضاقلیزاده خاطرنشان کرد: این مراکز فرهنگی دارای کارکردهای متنوعی در حوزههای فرهنگی هستند و علاوه بر ارائه خدمات کتاب محور در جهت حمایت از کسب و کارهای کوچک با برگزاری کارگاههای آموزشی و راهاندازی نمایشگاههای عرضه و فروش صنایع دستی، حامی تولیدکنندگان روستایی هستند.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان اردبیل همچنین با اشاره به برگزاری نخستین جشنواره کتابخوانی ویژه عشایر با عنوان «بیلیک اوبالاری» گفت: اختتامیه این جشنواره در مناطق عشایرنشین به منظور تجلیل از منتخبان این جشنواره برگزار خواهد شد.
منبع