۲۱/۱ درصد دانش‌آموزان نوجوان اصفهانی چاق هستند


محمد سعید صادقی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اضافه وزن و چاقی، فاکتور ریشه‌ای و اصلی بروز بسیاری از بیماری‌هاست و برای پیشگیری از آن، آگاهی خانواده‌ها از این موضوع ضرورت دارد.

صادقی ادامه داد: مصرف میان وعده آماده و مُضر مانند کیک، بیسکویت و آبمیوه توسط دانش‌آموزان و کودکان بدلیل دسترسی آسان افزایش یافته است در حالی که به جای آن باید از خوراکی‌های سالم مانند میوه خشک، خشکبار، شیر، خرما و خوراکی‌های طبیعی بعنوان اغذیه سالم استفاده کرد.

وی با هشدار در باره استفاده از آب میوه بعنوان خوراکی سالم برای دانش‌آموزان گفت: این آبمیوه‌ها چه طبیعی و چه مصنوعی، فاقد فیبر و حاوی قند بالاست و باعث افرایش قند و چربی می‌شود.

کارشناس گروه بهبود تغذیه جامعه استان اصفهان تاکید کرد: سبک زندگی کم تحرک بچه‌ها، زندگی ماشینی، بازی‌های دیجیتال و وسایل الکترونیک به افزایش چاقی در کودکان و نوجوانان دامن زده است.

صادقی با تاکید به تشویق این قشر سنی به فعالیت‌های بدنی مانند پیاده‌روی، استرس و افسرگی را از مهمترین عوامل روانی موثر در افزایش وزن و چاقی دانست و گفت: استرس و افسردگی و هر موردی که روح انسان را تحت تاثیر قرار دهد و بر سیستم هورمونی بدن اثرگذار باشد می‌تواند باعث چاقی شود به همین دلیل مدارس باید آگاهانه با این موضوع برخورد کنند و برای کنترل وزن دانش آموزان خود برنامه داشته باشند.

وی بر اهمیت حضور کارشناسان تغذیه در برخی مدارس اصفهان تاکید کرد و افزود: این اقدام می‌تواند به پیشگیری از چاقی و بیماری‌های مرتبط آن مثل دبایت نوع ۲ و یا در دختران تاخیر در بلوغ و اختلال در قاعدگی کمک کند.

کارشناس گروه بهبود تغذیه جامعه اصفهان تاکیدکرد: دانش‌آموزان می‌دانند که چاقی خوشایند نیست اما باید در باره انتخاب غذا و خوراکی سالم آگاهی داشته باشند تا دچار اشتباه نشوند.

به گزارش ایرنا، هم‌اکنون حدود یک میلیون دانش آموز در ۶ هزار واحد آموزشی استان اصفهان مشغول تحصیل هستند.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

بروکراسی‌ از سر راه سرمایه‌گذاران و فعالان بخش خصوصی حذف شود

به گزارش ایرنا، مجتبی راعی روز دوشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان کاشان افزود: حذف …