راضیه علی پور روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: سکونت و اشتغال در مناطق ممنوعه که شامل شهرستان های گناوه، دیلم و عسلویه می شود ممنوع بوده و از کلیه اتباع و مهاجرین خواسته شده از شهرستان های مذکور خارج شوند، در غیر این صورت مدارک اقامتی آنان باطل و از کشور طرد خواهند شد.
وی افزود: همچنین اشتغال و سکونت اتباع در حریم پنج کیلومتری نیروگاه اتمی ممنوع بوده و اتباع اجازه سکونت و اشتغال مناطقی مانند هلیله و بندرگاه راه ندارند.
مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری بوشهر اضافه کرد: شناسایی و طرد اتباع خارجی غیرمجاز به طور مستمر اداره دارد و اتباعی که فاقد مدارک هویتی هستند با انتقال به اردوگاه مراقبتی جهت طرد از کشور به اردوگاه مرزی منتقل می شوند.
علی پور با اشاره به عملکرد اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری بوشهر از افزایش نظارت ها بر بازار و صنوف مواد غذایی خبر داد و اظهار کرد: گشت های بازرسی با همکاری دستگاه های مربوطه تداوم دارد و با اغذیه فروشی ها و فروشگاه های مواد غذایی که از اتباع خارجی استفاده میکنند برخورد خواهد شد.
مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری بوشهر بیان کرد: از دیگر طرح های مهمی که در سطح استان اجرا گردیده و همچنان در حال اجرا است، طرح ساماندهی کودکان کار و خیابان است که همکاری سازمان بهزیستی، فراجا، شهرداری و دادگستری استان اجرا می شود.
علی پور با اشاره به برنامه های فرهنگی اداره کل عنوان کرد: در سال گذشته آیین گرامیداشت هفته وحدت و تجلیل از خادمان مواکب اتباع و مهاجرین خارجی با حضور معاون سازمان ملی مهاجرت و معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری و دیگر مقامات استانی برگزار شد.
وی بیان کرد: از دیگر برنامه های این اداره کل برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای اتباع خارجی حادثه تروریستی کرمان بود که این مراسم با همکاری بنیاد شهید و با حضور استاندار بوشهر و دیگر مقامات استانی در مسجد توحید برگزار شد.
مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری بوشهر با اشاره به برگزاری نمایشگاه دستاوردهای اتباع خارجی در سال گذشته یادآور شد: نمایشگاه دستاوردهای اتباع خارجی در سطوح استانی و کشوری با حضور اتباع توانمند در حوزه های فرهنگی، صنایع دستی، کشاورزی، پوشاک و با حضور کارآفرینان و سرمایه گذاران برگزار شد.
علی پور عنوان شکرد: نمایشگاه عرضه محصولات و تولیدات اتباع و مهاجرین خارجی کشور با حضور استاندار بوشهر، رئیس اسبق سازمان ملی مهاجرت، معاون استاندار و دیگر مقامات کشوری و استانی به مدت سه روز برگزار گردید که با استقبال خوب کارآفرینان و شهروندان مواجه شد.
وی با اشاره به پروژه های اجرایی اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استان بوشهر بیان کرد: پروژه احداث مدرسه ۱۲ کلاسه فاطمیون در روستای خلیفه ای با مشارکت کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان در سال ۱۴۰۱ آغاز شد و در بهمن ماه سال ۱۴۰۲ با حضور رئیس سابق سازمان ملی مهاجرت افتتاح گردید.
مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری بوشهر تجهیز مدارس استان را از دیگر کارهایی ارزشمندی دانست که در طول سال های گذشته انجام شده است.
علی پور بیان کرد: همچنین یک دستگاه دیالیز به بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان و اهداء یک دستگاه بخچال نگهداری واکسن به دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اهدا شده است.
وی گفت: همچنین اهدا تبلت و بسته های لوازم تحریر به دانش آموزان ایرانی و اتباع از دیگر کارهایی است که در حوزه آموزشی و فرهنگی انجام شده است.
علی پور با بیان اینکه امسال در بخش آموزش کلاس های نهضت سواد آموزی با همکاری کمیساریای عالی پناهندگان و سازمان نهضت سواد آموزی برگزار گردید، عنوان کرد: همچنین در خصوص فرهنگ سازی و رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی با همکاری پلیس راهنمایی و رانندگی استان کلاس آموزشی برای اتباع و مهاجرین خارجی برگزار شد.
مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری بوشهر یادآور شد: کلاس های فنی و حرفه ای نیز در قالب پروژه همکاری سه جانبه سازمان آموزش فنی و حرفه ای، وزارت کشور و کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان با نظارت اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استان در حال برگزاری است، که این دوره ها شامل لوله کشی و خیاطی است.
منبع