تولید ۱۸ هزار تن گوشت قرمز در قزوین

[ad_1]

سید محمد میربابایی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: سال گذشته ۱۷ هزار و ۷۰۰ تن گوشت قرمز در استان تولید شده بود که در سال جاری با رشد ۲ درصدی همراه هستیم.

وی با بیان اینکه گوشت قرمز در سه میلیون و ۴۰۰ هزار واحد دامی استان قزوین تولید شده است، تصریح کرد: پیش بینی می‌شود تا پایان سال جاری ۳۸ هزار تن گوشت قرمز در واحدهای دامپروری این استان تولید شود.

به گفته میربابایی، تامین مستمر نهاده‌های دامی و اتخاذ سیاست‌های حمایتی همچون تامین سرمایه در گردش ارزان قیمت می تواند به پایداری تولید و تحقق دستیابی به خودکفایی در این صنعت منجر شود.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی قزوین خاطرنشان کرد: قزوین رتبه دار تولید فرآورده‌های دامی دراستان محسوب می‌شود.

[ad_2]
منبع

About nasimerooyesh

Check Also

حجم معاملات قراردادهای گواهی ظرفیت به ۲۴۴۲ مگاوات رسید

[ad_1] به گزارش ایرنا از وزارت نیرو، تاکنون ۹۰۳ معامله اوراق گواهی ظرفیت به ارزش …