اما علت موفقیت این عملیات، نه فقط دقت و سرعت موشکهای ایرانی، بلکه انجام مجموعهای از هماهنگیها و اقدامات فنی پیچیده و مهندسی دقیق و بینظیر میدان نبرد بود که باعث شد خاک غصب شدهی فلسطین و لانهی فعلی صهیونیستهای غاصب، توسط موشکهای دقیق و نقطهزن سپاه پاسداران، با این حجم و دقت، مورد هدف قرار بگیرد.
سطح این حملهی سایبری آن قدر سنگین و بیسابقه بوده که مهمترین و قویترین سامانههای پدافندی رژیم صهیونیستی، یعنی سامانهی پیکان ۳ (به عبری: آرو ۳) نیز از این حمله جان به در نبرد.
این نوع از فریب اطلاعاتی، در چندین مرتبه انهدام پهپادهای رژیم صهیونیستی و رژیم تروریست آمریکا در خاک ایران، به چشم جهانیان آمد و همهی نظامیان و تصمیمگیران آن حملات را به خاطر شناسایی و انهدام پرندهی جنگافزار یا جاسوسشان، مبهوت کرد.
در آن جنگ الکترونیک صورت گرفته که خود از پیچیدگیهای خاصی برخوردار بوده که مجال گفتنش در این یادداشت نیست، ایران توانست با شبیهسازی حملات هوایی برای سامانههای پدافندی رژیم صهیونیستی، درست دقایقی قبل از شروع عملیات وعدهی صادق ۲ و زمانی که برای هرگونه جابجایی سامانه دیر شده، این سامانهها را وادار به شلیک موشکهای زمین به هوا نموده و به این صورت مختصات دقیق آنها را کشف، و تعداد مورد نیازی از آنها که مزاحم انجام موفق این عملیات بودند (از جمله یک رادار پدافندی اصلی و یک سامانهی سنگین و گران قیمت پیکان ۳) را، به وسیلهی موشکهای هایپرسونیک فتاح_۱، آنها را منهدم نماید.
این سامانه مشخصاً پس از عملیات وعدهی صادق ۲، نهتنها کارایی خاصی در مقابله با راکتهای حزبالله لبنان و حماس از خود بروز نداده، که در موارد نهچندان کمی، دچار خطا شده و موشکهایش به جای برخورد با راکتهای پرتابی از سوی حزبالله، به ساختمانهای ظاهراً مسکونی مناطق اشغالی برخورد کرده و خساراتی را به جا گذاشته است.
البته که ایران در این حمله، باز هم از جدیدترین موشکهای خود که دقیقتر و سریعتر از قدر و عماد و دیگر موشکهای این عملیات هستند، استفاده نکرد و آنها هنوز برای رژیم صهیونیستی در حالهای از ابهام و وحشتآفرینی قرار دارند.
فراموش نکنیم که علت موفقیتهای رزمندگان اسلام در میدان مقاومت، ایمان و توکل به خداوند و صد البته دست مددکار حضرت ولیعصر (ارواحنا فداه) است که نصرت و سرافرازی را برای اسلام و مسلمین به ارمغان میآورد.
انتهای پیام/
منبع