به گزارش ایکنا از خراسانشمالی، به نقل از روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد خراسانشمالی، سید محمد پاکمهر امروز ۲۵ مهرماه در دیدار با سرپرست جهاد دانشگاهی واحد خراسانشمالی، انتصاب دکتر عبدالحسین طالبی به سرپرستی این مجموعه را تبریک گفت و ضمن تشکر از رئیس پیشین مجموعه اظهار کرد: اکنون میتوان با نگاه جدید در این مجموعه تحول ایجاد کرد و با بهرهگیری از ایدهها و خلاقیتهای نو، بهرهوری مجموعه را افزایش داد.
وی جهاد دانشگاهی را مولود انقلاب دانست، افزود: این مجموعه در خراسانشمالی دارای ظرفیتهای بسیاری است و با توجه به پتانسیلهایی که در استان وجود دارد، میتواند منشا اتفاقات مثبت و متفاوتی باشد.
وی به درآمد ـ هزینه بودن جهاد دانشگاهی استان اشاره و تاکید کرد: جهاد دانشگاهی کشور باید تا زمانی که واحدهای استانی از جمله خراسان شمالی به درآمد پایدار برسد از آنها حمایت کند و با پشتیبانی از آنها خدمات متنوع و اثرگذار جهاد دانشگاهی در استان را برای بهرهمندی مردم و بخشهای مختلف توسعه ببخشد.
پاکمهر ضمن اعلام حمایت از جهاد دانشگاهی واحد خراسانشمالی گفت: بسیاری از مدیران، مدیر هزینه هستند و دغدغه اعتبارات را ندارند اما شما در جهاد دانشگاهی باید ابتدا دغدغه خدمترسانی به شیوههای مختلف داشته باشید تا با کسب درآمد بتوانید هزینههای خود را جبران کرده و بهرهوری را افزایش دهید.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: جهاد دانشگاهی خراسانشمالی دارای مرکز غربالگری و پیشگیری از سرطان پستان است و این مجموعه با حمایتهای ملی و اعتبارات استانی میتواند بیش از پیش توسعه پیدا کند.
وی تصریح کرد: نیمی از جمعیت خراسانشمالی را بانوان شکیل میدهند و نرخ ابتلای بانوان استان به سرطان پستان وضعیت مناسبی ندارد، به همین دلیل حمایت از فعالیت این مجموعه ضروری است و پیگیر اختصاص ۱۰ میلیارد تومان اعتبار برای آن هستیم.
نماینده مردم شهرستانهای بجنورد، مانه، سملقان، گرمه، جاجرم و راز و جرگلان در مجلس شورای اسلامی به بخشی از مشکلات استان اشاره کرد و افزود: خراسانشمالی در بخشهای مختلف دچار کمبود پزشک بوده و این موضوع به نبود پروازهای منظم در استان گره خورده است.
وی در خصوص پیگیریها برای حل معضل کمبود پزشک در استان بیان کرد: در سالهای گذشته پیگیریها برای اخذ مجوز رشته پزشکی در دانشگاه آزاد را آغاز کردیم که امسال ۶۰ نفر دانشجو جذب شد.
وی افزود: تربیت پزشک در استان و ادامه تحصیل آنها در مقاطع تخصص میتواند مشکلات کمبود پزشک در استان را برطرف کند به همین دلیل باید توجه ویژهای به این حوزه معطوف شود.
این نماینده مجلس از جمله مهمترین اولویتهای استان را توجه به حوزه کشاورزی و دامپروری که در سفر مقام معظم رهبری به استان اعلام شد، دانست و گفت: علی رغم این تاکیدات، رشته دامپزشکی و داروسازی در استان وجود ندارد و پیگیر فعال شدن آنها هستیم.
وی اظهار کرد: خراسانشمالی به لحاظ اقلیمی محل رویش ۴۰۰ نوع گیاه دارویی است که قابلیت استحصال دارو را داشته و میتواند به قطبی برای کشت، تحقیق، پژوهش و تولید دارو تبدیل شود.
پاکمهر گفت: خوشبختانه با پیگیریهای بسیار، موافقت اصولی برای رشته داروسازی اخذ شده و این موضوع باید در مسیر احداث دانشکده، جذب نیرو و اعضای هیأت علمی، تامین تجهیزات، راهاندازی آزمایشگاه و… قرار بگیرد تا منتج به نتیجه برای استان شود.
سرپرست جهاد دانشگاهی واحد خراسانشمالی نیز در این دیدار گفت: هدف ما این است که با ایدهها، خلاقیتها و روش کاری جدید، بهرهوری مجموعه را افزایش داده و بتوانیم خدمات مطلوبی در استان ارائه دهیم.
دکتر عبدالحسین طالبی نجفآبادی به بخشی از دغدغههای این مجموعه در استان اشاره کرد و خواستار حمایت از آن برای حرکت در مسیر تحول آفرینی شد.
وی به مرکز پیشگیری و غربالگری سرطان پستان که با همکاری پژوهشکده معتمد جهاد دانشگاهی کشور، جهاد دانشگاهی خراسانشمالی و جمعیت هلال احمر استان فعال شده است اشاره کرد و افزود: این مجموعه دارای برخی مسائل است که به پیگیری نیاز دارد تا پس از برطرف شدن بتوانیم آن را با کمک نمایندگان، اعتبارات ملی و استانی توسعه دهیم.
انتهای پیام
منبع