قیصر طراد، فعال اسلامی مقیم استرالیا در گفتوگو با ایکنا با بیان اینکه باید تمام تلاش خود را برای نجات برادرانمان در فلسطین به کارگیریم، کلام واحدی داشته باشیم و صفوفمان را متحد کنیم، خاطرنشان کرد: ما در فلسطین، لبنان و سوریه یک دشمن آشکار و واحد داریم، در غیر این صورت چرا مسلمانان در کشورهای دیگری مثل سودان و لیبی با یکدیگر وارد جنگ نمیشوند؟
رئیس سابق جامعه اسلامی لبنان در استرالیا با اشاره به اینکه باید از مسلمانان فلسطین حمایت شود، گفت: دشمن کاملاً مشخص است، همان دشمنی است که بخشی از خاک سوریه را اشغال کرده و سعی دارد به جمهوری اسلامی ایران حمله کند. این همان دشمنی است که برای حزب الله لبنان تلهگذاری کرده است، همان دشمنی است که نه وجدانی دارد، نه انسانیت را میشناسد و نه به عهد و پیمانی پایبند است.
طراد گفت: نزدیک کردن مذاهب اسلامی به این معنا نیست که فرد باید مذهب خود را تغییر دهد؛ بلکه به این معناست که ما به مذاهب مختلف احترام میگذاریم و موافقت میکنیم که در پرتو قرآن و سیر الگوی خود، یعنی حضرت محمد(ص)، با یکدیگر همکاری کنیم.
موسس و رئیس جمعیت دوستی اسلامی _ استرالیایی و رئیس سابق اتحادیه شوراهای اسلامی استرالیا که در 38 مین کنفرانس بینالمللی وحدت اسلامی در تهران حضور یافته بود گفت: مذاهب مختلف اسلامی بر محبت به اهل بیت(ع) و رسول اکرم(ص) و پیروی از تعالیم قرآن اتفاق نظر دارند و این امور باید مبنا و اساسی برای وحدت بین ما مسلمانان باشد.
طراد در خصوص راهکارهای تحقق وحدت بین مسلمانان گفت: ممکن است کینههای قدیمی وجود داشته باشد و این نیاز به وحدت در بین مذاهب مختلف دارد و انشاءالله کنفرانسهایی چون وحدت اسلامی گام مهمی در ایجاد اتحاد بین مذاهب اسلامی مختلف خواهد بود.
این فعال اسلامی استرالیایی لبنانیتبار افزود: اتحاد مذاهب به این معنا نیست که فرد مذهب خود را تغییر دهد؛ بلکه به این معناست که در پرتو کلام خدا و در پرتو الگوی خود، حضرت محمد(ص) که شفقت، برادری و خدمت به یکدیگر را به ما آموخت، با یکدیگر همکاری کنیم.
وی در پاسخ به سؤالی درباره مهمترین اقداماتی که برای تقویت وحدت امت اسلامی باید انجام شود، گفت: این موضوع بر همگان معلوم است و رسیدن به وحدت و تقریب بین مذاهب اسلامی مستلزم این است که شکاف و اختلاف موجود را کنار بگذاریم و در همه مسائل مربوط به مسلمانان تجدید نظر کنیم؛ مسائلی و به طور کلی به مسلمانان خدمت میکند و به یک مذهب خاص محدود نمیشود.
قیصر طراد در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه چگونه میتوان رفتار اجتماعی پیامبر(ص) را برای جامعه امروزی به روز کرد؟ تصریح کرد: پیامبر اکرم(ص) در بین اصحاب خود به اختلافات در فهم امور اذعان میکردند. ما باید از حواشی پرهیز کنیم و به اصل امور بپردازیم که خدایی جز خدا نیست و محمد رسول الله است و موضوع اصلی وحدت مسلمانان است که خداوند درباره آن میفرماید: وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِيعًا وَلَا تَفَرَّقُوا. رسول خدا(ص) به ما یاد داد که چگونه یکدیگر را دوست بداریم.
وی در خصوص نظر خود درباره نامگذاری هفته وحدت توسط امام خمینی(ره) گفت: حقیقت این است که هر ابتکاری که به دنبال اتحاد مسلمانان باشد، اقدام خوبی است و امیدواریم مسلمانان در همه کشورهای اسلامی در فعالیتهایی که به دنبال اتحاد مسلمانان است شرکت داشته باشند.
این فعال اسلامی استرالیا در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص جامعه اسلامی استرالیا افزود: در استرالیا فعالیت زیادی برای اتحاد مذاهب صورت گرفت و در رأس این فعالیتها شیخ تاجالدین الهلالی(ره) بود؛ کسی که عضو شورای عالی مجمع جهانی تقریب بین مذاهب اسلامی نیز بود.
انتهای پیام
منبع