خدمت به محرومان همواره مورد قبول درگاه ابدیت است


به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین احمد مطهری اصل عصر پنجشنبه در بیست و ششمین جشنواره خیرین مدرسه ساز آذربایجان شرقی، اظهار کرد: بنیاد خیریه مصلی امام راحل در تبریز یک قطعه زمین پنج هزار مترمربعی را در شهرک مرزادان برای ساخت مدرسه کریم آذربایجان به یاد خیر نیک نام تبریزی حاج کریم مردانی آذر به آموزش و پرورش اهدا و امروز این مدرسه افتتاح شد.

وی افزود: یک مدرسه دیگر نیز در شهرک مرزداران آماده افتتاح است و چهار زمین دیگر از ۲ هزار تا چهار هزار متر مربع به مدرسه سازان هدیه داده شده که قیمت به روز آن‌ها ۱۰ هزار میلیارد ریال است.

مطهری اصل ادامه داد: امام خمینی(ره) در وصیتی به سیداحمدآقا می‌فرمایند: بعید می‌دانم عبادت‌های ما موردقبول حضرت احدیت قرار گیرد و نسبت به آن اطمینان نداریم اما چیزی که حتما می‌دانیم مورد قبول است و باید بیشتر دنبال آن بود، کمک به محرومان است.

وی گفت: در کنار عبادت‌های شخصی باید بیشتر به مردم خدمت کرد زیرا وقتی انسان به دیگران خدمت می‌کند، دیگران برایش دعا می‌کنند و مورد استجابت قرار می‌گیرد.

وی افزود: خدمت به دیگران، تحفه‌ای است که در درگاه ابدیت و پیشرفت علمی کشور چیزی بالاتر از آن نیست و شعار دولت چهاردهم، که وفاق ملی است با کمک همه عزیزان از نظر عملی اجرایی شود.

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی نیز اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های خیران مدرسه ساز این است که پروژه‌ای را شروع می‌کنند ولی در ادامه بخش دولتی در تامین مالی سهم خود با تاخیر مواجه می‌شود.

مسعود سعادتی با بیان این‌که اغلب ظرفیت نوسازی مناطق مختلف استان بررسی شده است، افزود: اگر فرایند تصویب املاک قابل فروش تسریع یابد تامین مالی مناسبی برای پروژه‌های فعلی و آتی مدرسه سازی استان خواهیم داشت.

فرهاد فرهودی، مدیرکل نوسازی مدارس آذربایجان شرقی هم تاکید کرد: امیدواریم به زودی جشن آخرین مدرسه غیر مستحکم استان را با حضور خیرین عزیز مدرسه ساز بگیریم.

علی جعفری آذر، نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: مجلس به نوبه خود در ارتباط با دولت به وظیفه خود عمل کرده و تا امروز پشتیبان دکتر پزشکیان به خاطر سه دلیل دولت منتخب مردم، مورد تایید رهبری و متعلق به خطه آذربایجان و تبریز بوده است.

وی با بیان این‌که می‌خواهیم دولت، اعتلا و عظمت ایران باشد، اظهار کرد: آذربایجان شرقی، کمترین سرانه فضای آموزش دولتی را در ایران دارد و سرانه آموزشی استان یزد نزدیک به سه برابر استان ما است.

وی ادامه داد: اوقاف می‌تواند به عنوان بازوی سوم در امر ساخت و ساز مدارس کمک کند و به جای مدرسه داری، در اختیار آموزش و پرورش قرار دهد.

خانم گیتی نژاد، خیر مدرسه ساز نیز در خصوص داستان زندگی خود، گفت: ۲۰ سال پیش وقتی در یکی از بهترین مدارس تهران معلم بودم برای بازدید به یک مدرسه سیستان و بلوچستان رفتم و دیدم که بچه‌ها روی زمین نشسته‌اند.

وی افزود: حال و روز آن‌ها را به بچه‌های کلاسم تعریف کردم. فردای آن روز بچه ها گفتند که والدینشان می‌گویند چگونه می‌توان به بچه‌های سیستان و بلوچستان کمک کرد و این کمک تا امروز ادامه یافت و ما روز گذشته قرارداد ساخت 600 مین مدرسه را امضا کردیم.

به گزارش ایرنا، در این مراسم که فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت حضور داشت، برگه‌های تعهد مدرسه سازی توسط خیران نیک اندیش استان نوشته شد و یکی از خیران حاضر مبلغ ۵۰۰ میلیارد ریال برای اتمام مدارس نیمه تمام و کانکسی متعهد شد.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

وزیر میراث فرهنگی: مراغه آنگونه که باید شناخته نشده است

«سیدرضا صالحی امیری» بامداد جمعه و در انتهای بازدیدش از آثار تاریخی مراغه به خبرنگار …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ