توسعه بزرگراه‌ها و راه‌های اصلی استان اردبیل ۳۲۷ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد


محبوب حیدری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا از احداث و اجرای ۲۸۹ کیلومتر پروژه های توسعه بزرگراهی و راه اصلی در استان خبر داد و اظهار کرد: در سال ۱۴۰۰ طول بزرگراه‌های استان ۱۸۵ کیلومتر و طول راه‌های اصلی ۶۸۹ کیلومتر برآورد شده بود که در نتیجه شاخص بزرگراه‌ها ۲۱ درصد و شاخص راه‌های اصلی هم به ۷۹ درصد رسید.

وی افزود : با پیگیری‌های انجام شده و تامین اعتبار لازم تا پایان سال ۱۴۰۲ طول بزرگراه‌های استان ۲۳۷ کیلومتر و طول راه‌های اصلی هم ۶۳۷ کیلومتر رسید که در نتیجه شاخص بزرگراه‌ها به ۲۷ درصد و شاخص راه‌های اصلی هم به ۷۳ درصد رسید.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل ادامه داد: با در نظر گرفتن توسعه کامل راه‌های اصلی و بزرگراهی در سال‌های آتی و برای رسیدن استان اردبیل به شاخص‌های کشوری علاوه بر بزرگراه‌های موجود، لازم است ۱۸۶ کیلومتر به بزرگراه‌های موجوداستان افزوده شود.

حیدری خاطر نشان کرد: در همین راستا و برای افزایش شاخص و رتبه استان، طرح ارتقای ۲۹۹ کیلومتر راه اصلی به بزرگراه در مرحله تکمیل مطالعات قرار دارد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۲۲۵ کیلومتر پروژه بزرگراهی و ۶۴ کیلومتر راه اصلی در استان اردبیل در دست اجرا می‌باشد ، گفت: جهت تکمیل طرح‌های بزرگراهی در دست اجرای استان ۸۶ هزار و ۲۶۷ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

حیدری تاکید کرد: برای تکمیل کل برنامه‌های توسعه بزرگراهی و راه‌های اصلی شامل کل طرح‌های در دست اجرا و مطالعه به ۳۲۷ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز داریم.

وی افزود: در سال جاری با تکمیل بخشی از طرح‌های در دست اجرا ۳۵ کیلومتر دیگر نیز آماده بهره‌برداری بوده و در حال حاضر به صورت آزمایشی بازگشایی شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل با بیان اینکه نیاز استان اردبیل به بزرگراه و توسعه راه‌ها ۸۱۴ کیلومتر می‌باشد ، تصریح کرد: با افتتاح کامل ۳۵ کیلومتر بزرگراه مجموع طول بزرگراهی استان به ۲۷۲ کیلومتر افزایش خواهد یافت.

به گزارش ایرنا، از مجموع ۶ هزار و ۳۷۴ کیلومتر جاده در استان اردبیل ۲۰۸ کیلومتر بزرگراه، ۷۱۶ کیلومتر راه اصلی، ۷۰۲ کیلومتر راه فرعی و چهار هزار و ۷۳۸ کیلومتر راه روستایی است.

اردبیل به لحاظ موقعیت جغرافیایی و طبیعی خود و قرار گرفتن در سرزمینی فلاتی شکل با شیب‌های بسیار تندی به زمین‌های کم‌ارتفاع اطراف خود شامل کرانه‌های دریای خزر، جلگه پست مغان و نیز دشت‌های کم‌ارتفاع استان‌های آذربایجان‌شرقی و زنجان منتهی می‌شود و به همین لحاظ جاده‌های این استان اغلب دارای پیچ‌ها و شیب‌های بسیار تند هستند.

هشت گردنه سخت‌گذر و برف‌گیر به نام‌های حیران، صایین، کجل، نقدوز، الماس، لنگان، قره‌آغاج و اسالم در جاده‌های این استان قرار دارد.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

مسمومیت پنج نفر در شهرستان نمین با گاز مونوکسیدکربن

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، این افراد سحرگاه امروز در یک منزل مسکونی در روستای …