به گزارش ایرنا، کارآفرینان اصفهانی روز شنبه در آیین آغاز به کار مرکز ارتباط(Focal Point) اتاقهای بازرگانی کشورهای عضو مجمع گفت و گوی همکاری آسیا (ACD) که با حضور محمدجواد ظریف برگزار شد، بر ضرورت همکاری دولت و بخش خصوصی در راه رفع موانع موجود و بهبود شرایط کسب و کار تاکید کردند و خواستار تغییرات اساسی در سیاستهای اقتصادی کشور شدند.
یکی از کارآفرینان شناخته شده اصفهان در این آیین با اشاره به ۱۱ اَبَرپروژهای که در استان اجرا کرده است، گفت: در نشست رییس جمهور با کارآفرینان، دفترچه پنج صفحهای را تقدیم کردم که میتواند بعنوان راهنمایی برای دستیابی به درآمد پایدار در کشور مورد استفاده قرار گیرد.
مسعود صرامی افزود: در صورت توجه به اصول راهنمایی ارائه شده در این دفترچه، میتوان تا سال ۱۴۰۵ آب را به زایندهرود بازگرداند، این امر با کمک کارآفرینان انجام خواهد شد و به بهبود زندگی اصفهانیها کمک خواهد کرد.
وی همچنین وعده داد که در سه ماه آینده، ترافیک شهری اصفهان را با ساخت۲۰۰ هزار محل پارک خودرو در نقاط مختلف و پرترافیک شهر کاهش دهد.
صرامی گفت: با اجرای این طرح، میتوان مصرف بنزین را تا ۴۰ درصد کاست و درآمد ناشی از تفاوت بودجه آن را برای اصفهان هزینه کرد.
کارآفرین و صادرکننده تجهیزات برقی نیز در این نشست به چالشهای صادرات اشاره کرد و گفت: صادرات و تولید نباید به یک پارامتر تنبیهی تبدیل شود.
نوید وفایی افزود: فرایندهای تولید در کشور ما هنوز جلسهمحور است و باید اجازه دهیم «اقتصاد لیبرال» در ایران شکل بگیرد و در راه فعالیت بخش خصوصی ممانعت ایجاد نشود.
رضوان جابری کارآفرین و مدیرعامل یکی از شرکتهای تولیدی در اصفهان نیز به پیچیدگی اخذ مجوزهای دولتی اشاره کرد و گفت: امروز اگر کسی بخواهد فرایندی را از ثبت سفارش و اصلاح پروانه بهرهبرداری انجام دهد، دشواریهای زیادی در مقابلش وجود دارد و ما اکنون به جای تمرکز بر خلق ارزشها، تمرکز را بر بوکروراسی اداری گذاشتهایم.
جابری، چند نرخی بودن ارز، نوسانات اقتصادی، اقتصاد بسته و مشکلات ناترازی انرژی را از مهمترین چالشهای اقتصادی کشور دانست و افزود: اصلاح تک نرخی شدن ارز و اقتصاد باز از درخواستهای فعالان اقتصادی است.
وی ایجاد انگیزه و امید را در کنار توسعه کسب و کار لازم دانست و بر ضرورت حمایت دولت از کسب و کارها برای ممانعت از مهاجرت جوانان نخبه تاکید کرد.
مهدی روشنی کارآفرین دیگر از شهر گلپایگان نیز به تاثیرات منفی تحریمها بر مهاجرت و خودکشیها اشاره کرد و گفت: ۷۰ درصد افرادی که مهاجرت میکنند در کشورهای دیگر به حاشیه میروند و گاهی حتی به بن بست میرسند.
وی با اشاره به ضرورت تدوین برنامههای بلندمدت و کوتاه مدت در حوزه تحریم گفت: مباحثی که تاکنون در این حوزه اعلام شده، همواره شعاری و در عمل نیز بسیار متفاوت بوده است.
وی از معاون راهبردی رییس جمهور خواست: در یک برنامه کوتاهمدت به حل مشکلات صنعتی ناشی از تحریمها کمک کند تا همیشه پرچم ایران بالا نگه داشته شود.
در این نشست که علاوه بر کارآفرینان، فعالان اقتصادی و اعضای اتاق بازرگانی اصفهان حضور داشتند، کارآفرینان اصفهانی بر عزم و اراده خود در کنار دولت برای ایجاد تغییرات مثبت و سازنده در جامعه و اقتصاد کشور تاکید کردند.
منبع