به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، غلامعلی حداد عادل عصر امروز در آیین نکوداشت مرحوم آیتالله مهدوی کنی که با حضور دانشجویان و اساتید دانشگاه امام صادق در سالن اجتماعات این دانشگاه برگزار شد گفت: مرحوم مهدوی کنی یک خلقوخو، عمق ایمان، خردمندی، صفا، اخلاص، پرکاری و خیرخواهی که برای نظام داشت و دوست ارزندهای برای مقام معظم رهبری بودند.
وی با بیان اینکه مرحوم مهدوی کنی یک وجه اجتماعی و مردمی علاوه بر این جنبه مبارزاتی و روحانیت فقاهتی و سیاسی داشتند که خیلی مهم است، افزود: مرحوم مهدوی کنی یک آخوند مردمی و اهل منبر و محراب بودند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان کرد: مومنین، بازاریها و انقلابیها همه مرحوم مهدوی کنی را قبول داشتند و ایشان در کار بزرگ مانند تاسیس دانشگاه موفق و مورد اعتماد بود.
حدادعادل با بیان اینکه یک کار مهم بزرگی که آیتالله مهدوی کنی انجام داد، تاسیس دانشگاه امام صادق (ع) بود، اظهار کرد: به درستی تشخیص داده بود که کار انقلاب بدون نیروی انسانی مومن و دانشمند سامان نمیگیرد.
وی تصریح کرد: این دانشگاه یک خزانه نیرو برای انقلاب اسلامی شد. بنده که ۶۱ سال دانشجوی دانشگاه تهران هستم و هنوزم خودم را دانشجوی دانشگاه تهران میدانم با جرات عرض میکنم دانشگاه امام صادق (ع) که به همت آیت الله مهدوی کنی تاسیس شده موفقترین تجربه آموزش عالی پس از انقلاب است؛ این یک واقعیت است.
مشاور مقام معظم رهبری در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه ما در غربشناسی از دورانی به نام دوران استعمار به جهانخواری غرب یاد میکنیم، گفت: از قرن شانزدهم بعد از رنسانس، غربیها تفاوت صنعتی و اقتصادی پیدا کردند و به جان کشورهای دیگر افتادند. اسپانیاییها و پرتغالیها ابتدا به ایران آمدند، سپس به چین رفتند. انگلیسیها از همه بدتر بودند؛ چین و هند را گرفتند و فرانسویها نیز چنین کردند.
حدادعادل افزود: تاریخ استعمار برای شما روشن است و میدانید با آفریقا و آسیا چه کردند، حتی در آمریکای لاتین. اما غربیها طوری وانمود میکنند که گویی غرب امروز با غرب قرن هفدهم، هجدهم و نوزدهم فرق کرده است. انگار دیگر استعمارگری نمیکنند و کشورها مستقلاند، پرچم و قانون اساسی و سرود ملی دارند، در سازمان ملل کرسی دارند و دیگر آن کشتارها تمام شده است.
وی خطاب به دانشجویان گفت: تاریخ استعمار بر شما روشن است و میدانید با آفریقا و آسیا و حتی در آمریکای لاتین چه کردند، اما غربیها طوری وانمود میکنند که گویا غرب امروز با غرب قرن هفدهم و هجدهم و نوزدهم فرق کرده است. یعنی به گونهای وانمود میکنند که ما دیگر استعمارگری نمیکنیم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: بنده به عنوان یک معلم فلسفه همیشه از خودم میپرسم چه اتفاقی در دنیای غرب افتاده که ما باور کنیم، غرب امروز متفاوت از قرن هفدهم، هجدهم و نوزده است!
حدادعادل با بیان اینکه من به شما دانشجویان میگویم هیچ اتفاقی نیفتاده است و هیچ پیغمبری در این ۵۰۰ سال دینی برای دنیای غرب نیاورده که بگوییم تفکر انسان غربی امروز را از لحاظ اصولی و بنیادی با انسان قرن شانزدهم و هفدهمی که چهره خشن استعماری دنیا بودند متفاوت کرده است.
وی افزود: آنچه امروز میبینید یک روکش و لعاب بر همان روحیه جهانخواری و استعمارگرانه قرون گذشته است، که تحت عناوینی مانند سازمان ملل، بانک جهانی، دادگستری لاهه و حقوق بشر ظاهر شده است. آنچه در غزه و فلسطین مشاهده میکنید، همان باطن استعماری است که آشکار شده و انقلاب اسلامی در چنین دنیایی معنا پیدا میکند.
رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با بیان اینکه ما از شهادت سرداران و از شرارت رژیم صهیونیستی بسیار ناراحتیم،گفت: اما باید یادمان باشد که این اسرائیل، که بیش از یک سال است میجنگد و هنوز در زمین هیچ استقراری پیدا نکرده، همان اسرائیلی است که در ابتدای انقلاب، دو ساعته خود را به بیروت رساند.
حدادعادل تاکید کرد: این همان اسرائیلی است که در جنگ ۱۹۶۷، شش کشور عربی را که یکی از آنها به رهبری عبدالناصر بود، شکست داد. اما امروز، یک مشت مردم، بدون دولتی مثل حماس و حزبالله، یک سال در برابر آن مقاومت میکنند و این نتیجه انقلاب اسلامی و پیام آن است، همچنین حاصل مجاهدت بزرگانی چون آیتالله مهدوی کنی است که پایههای انقلاب را محکم کردند.
منبع