کمبود پزشک متخصص در مراکز تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری تا حدی برطرف شد

به گزارش خبرنگار ایرنا، مصطفی فلاحی روز دوشنبه در نشست با خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا در خصوص گلایه مردم درباره کمبود پزشک متخصص در مراکز درمانی تامین اجتماعی، افزود: تامین پزشک متخصص برای مراکز درمانی بر عهده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است که می‌طلبد در این خصوص توجه بیشتری به بیمارستان تامین اجتماعی استان شود.

وی ادامه داد: اگر چه با جذب پزشکان جدید از سال گذشته تا حد زیادی کمبودهای موجود برطرف شده اما همچنان در برخی تخصص‌ها نظیر ارتوپدی و دندانپزشکی با کمبود روبرو هستیم.

مدیر درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری در ادامه با بیان اینکه تامین اجتماعی در ۲ بخش بازنشستگی و درمانی به افراد زیر پوشش خود خدمات‌رسانی می‌کند اظهار داشت: ارائه خدمات درمانی این بخش برعهده مدیریت درمان است.

فلاحی ادامه داد: مدیریت درمان در ۲ بخش مستقیم و غیرمستقیم به افراد زیر پوشش خدمات‌رسانی می‌کند که در بخش بستری مستقیم یک بیمارستان ۱۶۶ تختخوابی در استان فعال است.

وی تصریح کرد: پنج مرکز درمانی هم در شهرستان‌های شهرکرد، بروجن، لردگان و فارسان به بیماران زیر پوشش خدمات درمانی سرپایی به صورت مستقیم ارائه می‌دهند که بر این اساس سالانه سه میلیون نفر به صورت سرپایی و ۱۵ هزار نفر در بیمارستان امام علی(ع) خدمت درمانی دریافت می‌کنند.

مدیر درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری افزود: حاصل خدمات درمانی تامین اجتماعی به صورت غیرمستقیم نیز پاسخگویی به ۴۵ هزار مورد بستری و چهار میلیون و ۷۰۰ هزار نفر به صورت سرپایی در سال است.

به گفته فلاحی سالانه مراجعات سرپایی و بستری در مراکز درمانی تامین اجتماعی استان ۲۰ درصد افزایش می‌یابد.

افزایش ۱۰۰ درصدی تعداد مراکز درمانی تامین اجتماعی در استان

کمبود پزشک متخصص در مراکز تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری تا حدی برطرف شد

وی عدالت در دسترسی به خدمات درمانی را از مهمترین سیاست‌های سازمان تامین اجتماعی عنوان کرد و گفت: در همین راستا طی ۲ سال اخیر مراکز درمانی تامین اجتماعی در نقاط مختلف استان گسترش و این مراکز از پنج به ۱۰ مورد افزایش یافته است.

مدیر درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: در حال حاضر پنج مرکز درمانی تامین اجتماعی در شهرهای شهرکرد، بروجن، سامان، اردل و شلمزار با مساحت ۲۰ هزار مترمربع در دست احداث است که برآورد اولیه برای بهره‌برداری از این مراکز تامین پنج هزار میلیارد ریال اعتبار است.

فلاحی ادامه داد: در خصوص تجهیز و گسترش بیمارستان امام علی(ع) نیز اقداماتی نظیر نوسازی واحدهای رختشویخانه، انبار، آشپزخانه و واحد دندانپزشکی انجام شده است.

وی با اشاره به ورود تجهیزات پیشرفته پزشکی به بیمارستان امام علی(ع) طی ۲ سال اخیر اظهار داشت: بیمارستان در حال حاضر به پیشرفته‌ترین دستگاه‌ها مجهز شده و ۲ دستگاه سی‌تی‌اسکن و ام آر آی نیز تامین مجوز شده و به زودی خریداری می‌شود.

مدیر درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری یادآور شد: بیمارستان تامین اجتماعی تنها بیمارستان مجهز به هلی‌پد است و در سالجاری سه بیمار با اورژانس هوایی به این بیمارستان منتقل شدند.

فلاحی افزود: کسب رتبه نخست رضایتمندی مردم در سه ماهه دوم امسال از دیگر افتخارات بیمارستان امام علی(ع) به شمار می‌رود.

اشتغالزایی برای ۱۵۰ نیروی جوان

وی در ادامه با اشاره به اشتغالزایی برای ۱۵۰ نیروی کار در بخش‌های درمانی و اداری مدیریت درمان تامین اجتماعی در سال گذشته بیان داشت: در سالجاری نیز یک آزمون استخدامی در ابتدای سال برگزار شد و یک آزمون نیز در دی ماه برگزار می‌شود.

مدیر درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه سهم سازمان تامین اجتماعی در تامین داروی بیماران نسبت به سال گذشته سه برابر شده است افزود: این در حالی است که بر خلاف تصور عموم سهم پرداختی از جیب بیمار در مقایسه با سال گذشته تغییری نکرده و ما به‌التفاوت افزایش قیمت دارو از سوی تامین اجتماعی تقبل شده است.

به گزارش ایرنا، ۵۱ درصد از جمعیت حدود یک میلیون نفری چهارمحال و بختیاری زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دارند.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

تولید “خمیر ترش” در چهارمحال و بختیاری فناورانه شد

به‌گزارش ایرنا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری، حمید قنبری …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ