احمد مجرد روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با اجرای طرح باک پر در پایانه های مرزی منطقه ارومیه جهت خودروهای خارجی، علاوه بر کاهش قاچاق در مرز، کنترل باک کامیونها تسهیل شده و در حداقل زمان ممکن، مراحل خروج کامیونها در زمینه کنترل و نظارت بر سوخت بررسی و بر اساس قیمت شناور مرزی، مابه التفاوت نرخ تعادلی مرزی اخذ و به حساب خزانه واریز میشود.
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه ارومیه گفت: تشدید نظارت بر جمعآوری باکهای غیر استاندارد و جاسازی شده در کامیون های ایرانی و خارجی واتوبوس های خروجی از مرز، توجه به استانداردسازی باک خودروها و الزام به رعایت آن، همچنین جلوگیری از خروج غیرمجاز سوخت از ویژگیهای مهم اجرای طرح فروش “باک پر” بشمار می آید.
وی با اشاره به تردد روزانه خودرو ها از مرزهای استان گفت: بیش از ۷۰۰ دستگاه خودروی (سواری، اتوبوس،کامیون) ترانزیتی و ترانشیپی از مرزهای زمینی سرو، پلدشت، بازرگان و رازی تردد دارند و کنترل و پایش آنها توسط پرسنل شاغل در نقاط صفر مرزی انجام می شود.
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه ارومیه ادامه داد: جمع آوری واسطههای سوخت، جلوگیری از عرضه خارج از شبکه نفتگاز، درآمدزایی دولت، صرفه جویی در سوخت، تسریع در کنترل کامیونهای ترانزیتی و ترانشیپی یک از عمده اهداف شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه ارومیه در دولت چهاردهم است.
وی با اشاره به مدت زمانی که رانندگان خودروهای دیزلی در انتظار دریافت کارت سوخت المثنی هستند افزود: مالکین می توانند در صورت ثبت درخواست المثنی برای کارت هوشمند سوخت خودرو با در دست داشتن برگه درخواست المثنی ممهور به مهر پلیس جهت دریافت سوخت تخصیص یافته به نواحی تابعه شهرستان محل سکونت خود مراجعه کنند.
مجرد یادآور شد: مجوز صادر شده جهت سوختگیری با کارت آزاد نفتگاز از سوی روسای نواحی متناسب با میزان سوخت تخصیصی سیستم پیمایش ماه های قبل انجام می شود.
به گزارش ایرنا طرح باک پُر برای مقابله و قطع قاچاق سوخت در مرز های رسمی اجرا می شود که سرانجام آن مبادلات قانونمند و اثرگذار اقتصادی است.
منطقه ارومیه شامل شهرستان های ارومیه، اشنویه، سلماس، خوی، ماکو، شوط، پلدشت، چایپاره، چالدران و مرز بازرگان است.
آذربایجان غربی به علت وسعت طولی دارای ۲ منطقه پخش فرآوردههای نفتی در ارومیه و میاندوآب است که به ترتیب شمال و جنوب استان را پوشش میدهند.
منبع