به گزارش ایرنا، ساره گلی روز پنجشنبه در مراسم افتتاحیه این رویداد در هتل عباسی اصفهان اظهار داشت: ۱۷۹ گروه دانشجویی برای حضور در این رقابت شرکت کردند که ایدهها و طرحهای ایشان توسط پنج کمیته، داوری و در نهایت ۱۳ گروه برتر برای شرکت در مرحله نهایی معرفی شدند که این مرحله در دیروز و امروز درحال برگزاری است.
وی افزود: این رویداد با حضور مسوولان، شرکتهای فناور، کارشناسان، دانشجویان فعال و علاقمند به مباحث هوش مصنوعی برگزار و طرحهای فناورانه آنها به منظور شرکت در بخش گردهمایی، مسابقات و نمایشگاه و جذب حمایت سرمایه گذاران ارائه میشود.
وی گفت: بخش مسابقات رویداد هوش مصنوعی در پنج محور اصلی برگزار و راهحل های نوآورانه برگرفته از ابزار هوش مصنوعی در آن ارزیابی و بررسی میشود.
رییس بنیان نخبگان اصفهان گفت: محورهای بخش سرمایهگذاری شامل هوش مصنوعی در صنایع فولادی و پتروپالایشی، خدمات مالی، تبلیغات، بازاریابی، اپراتورهای تلفن همراه و معدن است.
وی افزود: تعداد ۴۵ شرکت و هفت واحد صنعتی بزرگ استان و کشور در این رویداد به بیان ظرفیتهای خود و ظرفیتهای سرمایهگذاری به منظور ایجاد طرحهای نوآورانه میپردازند.
گلی گفت: در بخش گردهمایی، فعالان ملی و بینالمللی حوزه هوش مصنوعی شامل مسوولین و دانشمندان این حوزه برای شرکتهای دانشبنیان، علاقمندان و فعالان هوش مصنوعی سخنرانی میکنند.
به گفته وی سخنرانان از اروپا، آمریکا، آسیای شرقی به بیان تجربیات خود در بخش گردهمایی این رویداد میپردازند.
گلی گفت: در بخش نمایشگاه، ۱۰۱ شرکت در ۱۱۰ غرفه و چهار واحد بزرگ اقتصادی به نمایش محصولات و ایدههای فناورانه خود می پردازند.
به گزارش ایرنا، دومین رویداد هوش مصنوعی به همت بنیاد نخبگان استان و با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در اصفهان برگزار میشود.
هدف از برگزاری این رویداد، همرسانی و ارائه ظرفیتها و آخرین توانمندیهای شرکتهای دانش بنیان و بینالمللی در حوزه هوش مصنوعی با حضور نمایندگان صنایع، واحدهای اقتصادی بزرگ و شرکتهای سرمایهگذار خطرپذیر است.
نخستین رویداد هوش مصنوعی اصفهان سال ۱۴۰۲ در کنار برنامه جایزه مصطفی(ص) برگزار شد و حدود چهار هزار نفر در آن شرکت کردند.
هوش مصنوعی (Artificial intelligence) شبیهسازی فرآیندهای هوش انسانی توسط ماشینها بویژه سیستمهای رایانهای است.
منبع