دانشگاه‌های فعال فرهنگی ایران توسط ISC رتبه بندی شدند


به گزارش ایرنا، محمدمهدی ذوالفقارزاده روز پنجشنبه در اختتامیه اولین دوره جشنواره‌ ملی جریان که با هدف شناسایی، معرفی و به اشتراک گذاری تجارب موفق فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها در دانشگاه تبریز برگزار شد، اظهار کرد: هدف از برگزاری این جشنواره، هویت‌بخشی به کارهای فرهنگی و احترام به عرصه فرهنگ جامعه و فعالان است.

وی با اشاره به ارسال ۷۵۰ اثر به این جشنواره، افزود: آثار فرستاده شده در چهار محور فردی، گروهی، سازمانی و فعالیت‌های بین‌المللی داوری شده و تعداد ۸۲ دانشگاه در این رویداد شرکت کرده‌اند.

وی گفت: تعداد ۲۸ هیات علمی، پنج سرآمد فرهنگی، هفت مدیر فرهنگی و ۱۵ یاوران علمی به همراه ۳۱ اثر در بخش گروهی و پنج اثر در بخش بین المللی مورد تقدیر قرار گرفتند.

ذوالفقارزاده با بیان اینکه آثار ارائه شده به این جشنواره بسیار ارزشمند و الهام بخش بود، اظهار کرد: دانشگاه‌های تهران، شیراز و فردوسی مشهد با یازده، هشت و هفت اثر در جایگاه اول تا سوم بخش سازمانی قرار گرفتند و دانشگاه‌های فعال فرهنگی برای نخستین بار توسط isc رتبه بندی شدند.

وی ادامه داد: شاخص‌های این رتبه‌بندی شامل درصد میزان تصدی‌گری گروه‌های دانشجویی، سرانه فعالیت‌های فرهنگی، درصد تعداد دانشجویان به انجمن‌ها، کانون‌ها و تشکل‌ها، رتبه کل برنامه‌های اجرا شده، تعداد نشریات دانشجویی و تعداد اساتید مشاور انجمن‌ها است.

وی در خصوص دانشگاه‌های فعال فرهنگی کشور در نظام رتبه بندی، تشریح کرد: دانشگاه‌های فردوسی مشهد، الزهرا، علامه طباطبایی و تربیت مدرس به‌عنوان دانشگاه‌های فعال فرهنگی بالای ۶ هزار دانشجو، دانشگاه‌های مراغه، بجنورد، دامغان، صنعتی ارومیه دانشگاه‌های فعال فرهنگی بین سه تا ۶ هزار دانشجو و مرکز آموزش عالی اقلید، ولایت ایرانشهر، حضرت معصومه(س) قم و میبد دانشگاه‌های فعال فرهنگی کمتر از سه هزار دانشجو انتخاب شدند.

قرارداد ساخت فیلم داستانی واقعه‌ ۲۷ خرداد دانشگاه تبریز بسته شد

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تبریز با اشاره به نقش مهم تبریز و دانشگاه تبریز در پیروزی انقلاب اسلامی و آغاز چهلم‌های شهدا از این شهر، اظهار کرد: دانشجویان دانش بنیان دانشکده‌ فنی دانشگاه تبریز در عصر شنبه ۲۷ دی ماه سال ۱۳۶۵، به وسیله‌ رژیم بعثی عراق و با گرای منافقین کوردل به درجه‌ رفیع شهادت رسیدند، بنابراین دانشگاه تبریز جزو نخستین نهادهایی بود که در مسیر دفاع ملی قدم برداشت.

حجت الاسلام و المسلمین سعید علیزاده ادامه داد: قرارداد ساخت فیلم داستانی واقعه‌ ۲۷ خرداد بسته شده که امیدواریم بتوانیم با انجام این قبیل کارهای فرهنگی که یک جریان فرهنگی محسوب می‌شود، روایتگر این واقعه‌ مهم، ماندگار و حماسی در اذهان آیندگان باشیم.

وی در خصوص نخستین جشنواره‌ ملی جریان نیز گفت: جشنواره‌ جریان، کارزار اراده‌ها و مسابقه‌ای برای معرفی آثار فرهنگی است که می‌تواند ارزش‌ها و کارهای فرهنگی انقلاب و نظام اسلامی را ماندگار تر کند.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

توقیف ۴۹ دستگاه وسیله نقلیه در مراغه 

به گزارش ایرنا سرهنگ «توحید فارسی» روز پنج‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران افزود: همچنین با …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ