تیغ مزاحمت بر گلوی اورژانس خراسان‌شمالی

به گزارش ایرنا، اورژانس خراسان شمالی در کنار تمام سختی ها و استرس های کاری در ۶ ماهه نخست امسال ۶ هزار و ۷۲۲ مورد مزاحمت تلفنی داشت.

مزاحمت هایی که بی دلیل با رفتارهای کودکانه و نا به هنجار برخی افراد بر سر شغل پراسترس اورژانس هموراه آوار و موجب رنجش نیروهای امدادی می شود.

نیروهای امدادی بارها شده که با خواهش و التماس در زمان های اوج ترافیک از رانندگان می خواهند راه برای آنها باز کنند تا هرچه سریع تر بر بالین بیمار حاضر و آنها را نجات دهند اما داستان آنجا تلخ می شود که گاهی اوقات خبری از بیمار نیست و آنها را سرکار گذاشته اند.

نیرو و تجهیزاتی که خدمات آنی و در لحظه آن می تواند جان یک مادر باردار و یا مصدوم تصادفی را نجات دهد به دلیل رفتارهای کودکانه و نا به هنجار برخی افراد تلف می شود.

معلوم نیست این شوخی های بی مورد چه لذتی برای فرد مزاحم دارد که دست به این اقدام می زنند و این گونه به قیمت جان برخی افراد بی گناه تمام می شود.

این مزاحمت های تلفنی که نوعی ناهنجاری زیر پوستی در رفتارهای اجتماعی است، حدود ۱۹ درصد تماس با اورژانس خراسان شمالی را تشکیل می دهد که بی تردید مقابله با آن نیازمند اقدامات فرهنگی گسترده و آموزش در سطح جامعه است.

تیغ مزاحمت بر گلوی اورژانس خراسان‌شمالی

ثبت ۶ هزار و ۷۲۲ مورد مزاحمت تلفنی

رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم‌پزشکی خراسان‌شمالی گفت: اورژانس استان در نیمه نخست امسال ۶ هزار و ۷۲۲ مورد مزاحمت تلفنی داشت که معادل ۱۹ درصد تماس های تلفنی آن است.

دکتر تقی دولت آبادی روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: شهروندان در این مدت ۳۶ هزار و ۱۸۳ مورد تماس تلفنی با اورژانس خراسان شمالی داشته اند که ۲۲ هزار و ۶۳۶ مورد منجر به اعزام آمبولانس شده است.

وی افزود: چهار هزار و ۷۸۸ مورد از تماس های تلفنی مربوط به مشاوره است.

دولت آبادی با اشاره به افزایش مزاحمت های تلفنی با اورژانس استان، گفت: اورژانس ۱۱۵ بنا بر وظیفه خود نیروهای امدادی را به محل حادثه اعزام می کند اما کارشناسان پس از اعزام به محل متوجه مزاحمت تلفنی می‌شوند.

رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم‌پزشکی خراسان شمالی ادامه داد: ایجاد مزاحمت تلفنی برای اورژانس ۱۱۵ منجر به تاخیر در امدادرسانی به افراد نیازمند می‌شود.

وی یادآور شد: آنهایی که برای اورژانس ۱۱۵ مزاحمت ایجاد می کنند، باید بدانند که این نهاد امدادی موضوع مزاحمت تلفنی را به‌طور جدی پیگیری می‌کند.

تیغ مزاحمت بر گلوی اورژانس خراسان‌شمالی

قطع تلفن تا سه ماه حبس برای مزاحمان تلفنی

مشاور و مدیر حقوقی سازمان اورژانس کشور سال گذشته اعلام کرد: قطع تلفن تا سه ماه حبس در انتظار مزاحمان تلفنی ۱۱۵ است.

برای برخورد با مزاحمان تلفنی با اورژانس، ۲ قانون وجود دارد؛ قانون ۱۳۱ و ۶۴۱ مجازات اسلامی که به این امر پرداخته و از یک تا ۶ ماه حبس برای این افراد در نظر گرفته است.

همچنین در ماده ۱۴ قانون تاسیس مخابرات نیز قوانینی برای برخورد با ایجاد مزاحمت در بار اول، دوم و سوم در نظر گرفته شده است.

۵۰ پایگاه اورژانس جاده ای و شهری در خراسان شمالی فعال است.

خراسان شمالی یک میلیون نفر جمعیت دارد که ۴۴ درصد آنان در روستاها سکونت دارد.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

نرخ بیکاری خراسان‌شمالی در تابستان امسال ۶.۸ درصد اعلام شد

محمد اربابی روز شنبه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این شاخص بهار امسال در استان …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ