به گزارش ایرنا ، کبری توکلی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: استان بوشهر دارای۶ میلیون اصله نخل در سطح زیرکشت ۳۸ هزار هکتار است که محصول خرمای آن روانه بازارهای داخلی و خارجی می شود.
وی افزود: کباب و زاهدی از مهمترین ارقام و گونه محصول نخلستانهای استان بوشهر است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر تصریح کرد: خارک و رطب تولیدات اولیه نخلستان های این استان از اواسط تیرماه آغاز میشود و پایان برداشت نیز خرما است که تا اوایل آبان ادامه دارد.
بیشتر بخوانید
۱۰۵ هزار تن خرما از نخلستانهای بوشهر برداشت شد
تهاتر خرما با میوههای گرمسیری در سامانه جامع تجارت بارگذاری شد
اعلام زمان برگزاری ششمین نمایشگاه ملی خرما در بوشهر
وی یادآور شد: امسال در مجموع ۷۰ هزار تن خارک و رطب شامل ۱۵ هزار تن خارک و ۵۵ هزار تن رطب از نخیلات استان بوشهر برداشت و به بازار عرضه شد.
توکلی ادامه داد: بیشترین گونه سطح زیرکشت نخلستان های استان بوشهر کبکاب است که در قالب رطب و خرما محصول آن روانه بازار می شود.
وی گفت: بطور میانگین سالانه بین ۲۰ تا ۳۰ هزار تن از خرمای استان بوشهر به کشورهای آسیای میانه، روسیه، قرقیزستان، ارمنستان، ترکمنستان، افغانستان، پاکستان و کشورهای حاشیه خلیجفارس صادر میشود.
منبع