هاشم علایی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، یکی از مزایای حضور تولیدکنندگان در شهرکهای صنعتی را کاهش هزینههای ساخت و ساز برشمرد و اظهار کرد: حضور در شهرکهای صنعتی به دریافت مجوزهای اولیه از ادارات مختلف نیازی ندارد، زیرا این کار توسط شرکت شهرکهای صنعتی انجام شده و زیرساختهای ایجاد شده و استفاده از خدمات مشترک زمینه کاهش هزینههای سرمایهگذاری را فراهم کرده است.
وی، تامین امکانات زیربنایی در شهرکهای صنعتی را یکی از وظایف مهم و اصلی این شرکت اعلام کرد و گفت: حرکت در راستای تحقق شعار سال و رفع موانع تولید از مهمترین برنامههای این شرکت است که با استفاده از تمام ظرفیتهای ممکن تلاش میکنیم زمینههای حل مشکلات سرمایهگذاران و رشد و شکوفایی هرچه بیشتر صنعت استان فراهم شود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اردبیل از پایان عملیات آسفالتریزی باند رفت جاده دسترسی شهرک صنعتی شماره ۲ و پیشرفت مناسب عملیات بهسازی باند برگشت و لکهگیری برخی از معابر این شهرک صنعتی در کمتر از سه ماه خبر داد.
علایی اظهار کرد: یکی از مشکلات فعلی شهرک صنعتی۲ اردبیل فرسودگی معابر و برخی از زیرساختهای آن است که برای رفع دغدغه و مطالبات به حق واحدهای تولیدی، عملیات بهسازی و آسفالت برخی از معابر و جاده دسترسی این شهرک صنعتی با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال از مرداد ماه سال جاری آغاز شده است.
وی با قدردانی از تلاشهای استاندار و مسئولان استان در رفع مشکلات واحدهای تولیدی بیان کرد: در سه ماه گذشته آسفالتریزی رویه اول باند رفت شهرک صنعتی ۲ اردبیل به پایان رسید و زیرسازی برخی از معابر و باند برگشت آن نیز در حال انجام است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اردبیل اجرای این حجم کار در این مدت کوتاه را مهم دانست و افزود: در ۲ سال گذشته شاهد اجرای طرحهای عمرانی مختلفی در شهرکهای صنعتی هستیم و در حقیقت شهرکهای صنعتی به کانون اجرای طرحهای عمرانی تبدیل شده است.
علایی گفت: در حال حاضر بیش از ۲۰ طرح عمرانی با اعتباری بالغ بر سه هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در شهرکها و نواحی صنعتی استان اردبیل در دست اجرا است.
وی ادامه داد: شهرک صنعتی ۲ اردبیل با مساحت بیش از ۷۰۰ هکتار به عنوان بزرگترین و مهمترین شهرک صنعتی و قطب تولید اردبیل محسوب میشود و بخش اعظمی از اشتغال استان نیز در این شهرک صنعتی قرار دارد.
استان اردبیل دارای ۲۰ شهرک و نواحی صنعتی است.
منبع