دریجانی با اشاره به اینکه دهک اول تا پنجم در قالب این طرح به صورت رایگان بیمه شدهاند بیان کرد: در همین راستا بیش از ۸۰ هزار نفر در این دهکها قرار گرفتند و مشمول این طرح شدند. البته افراد مشمول به صورت سیستمی بیمه میشوند و نیازی به مراجعه نیست.
وی از بهرهمندی ۷۶ هزار و ۷۹ نفر کارکنان دولت، ۷۲ هزار و ۹۱۰ نفر بیمه شده روستایی و ۳۵ هزار و ۸۰۶ نفر سایر اقشار از خدمات این بیمه خبر داد و گفت: امکان استفاده از خدمات بیمه حتی بر روی تخت بیمارستان هم وجود دارد و لذا از افرادی که هیچگونه بیمهای ندارند، درخواست میشود به مراکز بیمه سلامت مراجعه کنند.
مدیرکل بیمه سلامت استان یزد گفت: از سوی این اداره کل ماهیانه ۱۰۴ میلیارد تومان به مؤسسات تشخیص درمانی پرداخت میشود که ۵۱ میلیارد تومان برای مؤسسات تشخیصی درمانی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی و ۵۳ میلیارد تومان مربوط به مؤسسات خصوصی و خیریه و غیر دولتی است. خوشبختانه مانند سال گذشته، پرداختهای بیمه سلامت استان به مؤسسات همانند سال گذشته بهروز انجام میشود.
دریجانی با اشاره به فعالیت صندوق بیماران خاص و صعبالعلاج بیان کرد: عموم مردم مشمول برخورداری از خدمات این صندوق هستند، البته بیماران برای بهرهگیری از خدمات این صندوق باید ضمن مراجعه به بیمه پوششی خود، اقدام به نشاندار کردن کد ملی خودشان کنند. در همین راستا ۱۲۷ نوع بیماری نشاندار شده و نیاز به مراجعه جهت تأیید بیمه ندارند.
مدیر کل بیمه سلامت استان یزد با اشاره به اینکه تاکنون تعداد 40 هزار نفر که دارای فشار خون و دیابت هستند، نشاندار شدهاند بیان کرد: تا سقف ۷۰ میلیون تومان اسناد بیماران صعب العلاج قابل پرداخت است و برای ۱۲۷ بیماری نیز بدون سقف پرداخت میشود و هزینههای بستری در بیمارستان های دولتی نیز رایگان محاسبه میشود.
وی با اشاره به اینکه این صندوق در استان یزد طی 6 ماهه ابتدای امسال ۳۷ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان خدمات به بیماران ارائه کرده است گفت: نوار تست و سوزن دستگاههای قند خون نیز در صورت نسخه شدن توسط پزشک در بخش مربوطه از طرف بیمه سلامت رایگان محاسبه میشود.
انتهای پیام
منبع