ارتقای کیفیت نان از مهم‌ترین مطالبه‌های شهروندان شهرکرد است


به‌گزارش خبرنگار ایرنا، ماشاءالله ایزدی شامگاه یکشنبه در کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی، ایثارگران و بانوان شورای اسلامی مرکز چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: آموزش نانوایان شهرکرد در دستور کار قرار گیرد تا کیفیت نان تولیدی افزایش یابد.
وی با اشاره به مطالبه‌گری شهروندان شهرکرد درخصوص افزایش کیفیت نان تولیدی در نانوایی‌های این شهر افزود: منظم شدن زمان پخت نان در نانوایی‌های مرکز استان به‌عنوان یک خواسته دیگر مردمی در دستور کار قرار گیرد.
معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی امور اقتصادی فرماندار شهرکرد نیز گفت: افزایش کیفیت نان تولیدی در نانوایی‌های این شهرستان در دستور کار قرار دارد.
رضا فرهادیان تصریح کرد: مجوز نانوایی دولتی به‌طور متمرکز کشوری صادر نمی‌شود اما در صورت حذف یک نانوایی می‌توان یک مجوز جدید به‌عنوان جایگزین نانوایی قبلی دریافت کرد.
عضو کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی، ایثارگران و بانوان شورای اسلامی مرکز چهارمحال و بختیاری نیز گفت: نداشتن نظارت مستقیم دستگاه‌های اجرایی تخصصی عامل بی‌کیفیتی نان در شهرستان شهرکرد است.
محمد قربانی تاکید کرد: وزارت جهاد کشاورزی وظیفه تامین گندم در مراحل کاشت، داشت و برداشت و همچنین فراوری گندم و توزیع آرد به نانوایی‌ها را بر عهده دارد.
وی یادآور شد: اتاق اصناف هم به‌عنوان بخش خصوصی می‌تواند بر نانوایی‌ها نظارت مطلوب داشته باشد به همین منظور اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری وظیفه نظارت بر کیفیت و کمیت و رعایت ساعت‌های پُخت نان را از دیرباز بر عهده داشته است.
رییس اتحادیه نانوایان شهرستان شهرکرد نیز گفت: هم‌اکنون ۳۲۰ نانوایی دولتی نوع یک و دو و همچنین ۲۰ نانوایی آزادپز در شهرستان شهرکرد فعالیت دارد.
غفاری سهمیه آرد نانوایی‌های شهرستان شهرکرد را ماهانه ۴۷ هزار کیسه اعلام و تاکید کرد: نوع دستگاه‌ها، آرد، خمیرمایه و مهارت شاطر در کیفیت تولید نان تاثیرگذار است.
وی افزود: در روزگاران گذشته زنجانی‌ها برای تولید نان در چهارمحال و بختیاری رغبت داشتند اما اکنون این دیدگاه بین آنان وجود ندارد.

نماینده شرکت غله و خدمات بازرگانی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: امسال ۶۷ هزار تن گندم در استان خریداری شده اما نیاز استان سالانه بین ۱۳۰ تا ۱۴۰ هزار تن است.
آقای عالی بی‌کیفیتی نان را از مهم‌ترین مشکلات چهارمحال و بختیاری اعلام و تاکید کرد: در دو هفته اخیر سه هزار تن گندم وارداتی به کارخانه‌های آرد استان تزریق شد تا پس از اختلاط با گندم داخلی کیفیت آرد بالا رود.
رییس جهاد کشاورزی شهرستان شهرکرد و دبیر کارگروه سامان‌دهی آرد و نان این شهرستان نیز گفت: سال گذشته ۱۰ هزار تن و امسال ۱۷ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان در شهرستان شهرکرد خریداری شد.
علی شریفی به تامین آرد مورد نیاز برای بیشتر نانوایان غیرمتخلف شهرستان شهرکرد اشاره و تصریح کرد:‌ آموزش ویژه نانوایان ضروری است.
به گزارش ایرنا، شهرکرد به‌عنوان مرکز استان چهارمحال و بختیاری بیش از ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

تامین امنیت غذایی در گرو استفاده از روش‌های نوین است

به گزارش ایرنا، ابراهیم مقیسه روز چهارشنبه در همایش نقش بهره‌گیری از فناوری صلح‌ آمیز …