وزیر خارجه استرالیا: ما به شدت با تصمیم ممنوعیت کار آنروا مخالف هستیم

به گزارش بامداد سه‌شنبه ایرنا از الجزیره، پنی وانگ تاکید کرد: ما از (رژیم) اسرائیل می‌خواهیم که از دستورات دیوان بین المللی دادگستری برای ارائه کمک‌های بشردوستانه به غزه تبعیت کند.

کشورهای ایرلند، نروژ، اسلوونی و اسپانیا نیز پیش تر در بیانیه مشترکی اقدام کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) در تصویب قانونی برای جلوگیری از فعالیت آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (آنروا) در سرزمین‌های اشغالی فلسطین را محکوم کردند.

در بیانیه مشترک کشورهای ایرلند، نروژ، اسلوونی و اسپانیا با اشاره به اینکه آنروا نماینده سازمان ملل است، آمده است: مأموریت رسیدگی به امور میلیون‌ها پناهنده فلسطینی در منطقه از طرف مجمع عمومی سازمان ملل بر عهده آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی گذاشته شده است.

در ادامه این بیانیه تاکید شده است: اقداماتی که آنروا برای میلیون‌ها پناهنده فلسطینی در منطقه و به ویژه در شرایط کنونی غزه انجام می‌دهد امری ضروری و غیرقابل جایگزین است.

بر اساس این بیانیه، قانون تصویب شده توسط کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) یک بدعت بسیار جدی و خطرناک است که در فعالیت سازمان ملل متحد و همه سازمان‌ها و نهادهای بین‌المللی اختلال ایجاد می‌کند.

در بیانیه مشترک ایرلند، نروژ، اسلوونی و اسپانیا آمده است که این چهار کشور اروپایی به همکاری با کشورهایی که کمک‌های بشردوستانه خود را از طریق آنروا در اختیار آوارگان فلسطینی قرار می‌دهند و همچنین کشورهایی که میزبان دفاتر این آژانس هستند، ادامه خواهند داد تا از دوام کار و نقش بشردوستانه آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی اطمینان حاصل کنند.

پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) روز دوشنبه قانونی را تصویب کرد که به موجب آن فعالیت آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (UNRWA) در داخل فلسطین اشغالی ممنوع می‌شود.

اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد دهم اکتبر گذشته (۱۹ مهر) و یک روز پس از هشداری که آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد در این زمینه صادر کرد، درباره تصویب این قانون به رژیم صهیونیستی هشدار دادند.

رژیم صهیونیستی ادعا می‌کند که بین جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) و آنروا پیوند عمیقی وجود دارد و این رژیم آن را نمی‌پذیرد. همین ادعای بی‌اساس سبب شد تا برخی از کشورهای غربی برای چند ماهی کمک‌های مالی خود را به این نهاد بین‌المللی متوقف کنند.

آنروا در سال ۱۹۴۹ برای حمایت از پناهجویان فلسطینی در بسیاری از کشورها تاسیس شد و به ویژه مراکز بهداشتی و مدارس در غزه و کرانه باختری را اداره می‌کند.

این سازمان ستون فقرات توزیع کمک‌های بین المللی در نوارغزه محسوب می‌شود که اکنون با یک فاجعه انسانی ناشی از جنایات وحشیانه اسرائیل در غزه مواجه است.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

علائم و راه‌های پیشگیری از ویروس متاپنوموویروس – تابناک

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا؛ مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت اعلام کرد، …