انتقال گاز از طرح آماک اهواز ۲ به پالایشگاه شیرین‌سازی از سر گرفته می‌شود

به گزارش ایرنا ابراهیم پیرامون سه‌شنبه در بازدید از عملیات تعمیرات اساسی ایستگاه تقویت فشار گاز بنگستان (آماک) مجتمع صنعتی شماره ۲ اهواز بر رعایت اصول ایمنی، خواهان تسریع در اتمام اورهال این واحد کلیدی جمع‌آوری گازهای همراه نفت تاکید کرد.

وی با اشاره به تاثیر صیانتی و زیست محیطی واحدهای زیرمجموعه آماک اظهار کرد: در هفته جاری، عملیات اورهال به پایان رسیده و فرایند انتقال گاز از مبدا این ایستگاه به پالایشگاه شیرین سازی شرکت نفت و گاز کارون از سر گرفته می‌شود.

پیرامون در پایان این بازدید که با همراهی مدیر تولید، مدیرعامل شرکت نفت و گاز کارون و معاونان و روسای تعمیرات مناطق انجام شد از نزدیک با کارکنان واحد بهره برداری و ایستگاه تقویت فشار گاز آسماری اهواز۲ دیدار و گفت‌وگو کرد.

بنا بر اعلام روابط عمومی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، تعمیرات دوره‌ای واحدهای فرآورشی نفت و گاز مناطق نفتخیز جنوب، با توجه به شرایط ناترازی و نیاز کشور به نفت و گاز، هم‌اکنون به صورت شبانه‌روزی در حال انجام است.

طرح آماک علاوه بر نقشی که این طرح در کاهش آلودگی هوا دارد همچنین می‌تواند در حفظ و صرفه جویی منابع انرژی و گازها نیز موثر باشد. این طرح برای جمع آوری ۲۴۱ میلیون فوت مکعب گازهای ترش همراه نفت (بنگستان) در میادین اهواز و مارون و منصوری و آبتیمور و کوپال طراحی شده است.

واژه «آماک» مجموعه ای از حروف اول میدان های نفتی است که گازهای همراه نفت تولیدی آنها در قالب یک طرح به مرحله اجرا در می آید. حرف «آ» نشانه آب تیمور، حرف «م» نشانه منصوری و مارون، حرف «ا» نشانه اهواز و حرف «ک» نشانه کوپال است. آماک (نسوزاندن گازهای همراه)، نخستین طرح تمام مکانیزه مناطق نفت خیز جنوب و یکی از پیچیده ترین پروژه های صنعت نفت است که در اهواز اجرا شده است. اجرای این طرح از خرداد 1379 شروع شد.


منبع

About nasimerooyesh

Check Also

۳۷۰ مگاوات ظرفیت نصب شده نیروگاه‌های بادی در کشور/ نیروگاه‌های بادی ایران کدامند؟

به گزارش ایرنا از شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر)، سه …