به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از شرکت ملی گاز ایران، پیمان خضرایی در باره اقدامهای انجام شده برای انتقال پایدار گاز در سال ۱۴۰۳ ادامه داد: راهاندازی تأسیسات جدید تقویت فشار گاز خورموج ۶ و آب پخش ۶ در منطقه ۱۰ عملیات انتقال گاز با مشارکت شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران و تعمیرات ۵۷ دستگاه توربین (۲۹ مورد خاتمهیافته و ۲۸ مورد در حال اجرا) از شاخصترین اقدامها در تأسیسات تقویت فشار گاز بوده است.
وی تعمیرات اضطراری خط هشتم سراسری ناشی از دریافت نتایج پیگرانی هوشمند در ۱۲ نقطه، تعمیرات گسترده در خط سوم و چهارم سراسری در ۴۹۰ نقطه، انجام پروژه جابهجایی و نصب اسکرابرهای تأسیسات «فراشبند ۲» را از مهمترین اقدامهای انجامشده در حوزه تعمیرات خطوط لوله دانست.
مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران با بیان اینکه ۷۴ درصد از برنامههای تعمیراتی و اهداف پیشبینیشده سال جاری تاکنون انجام و بقیه تا پایان سال با برنامهریزی انجام شده محقق خواهد شد، گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۱۲۶۷ کیلومتر پیگرانی هوشمند، حدود ۲ هزار کیلومتر پیگرانی تمیزکننده، حدود ۲۶ هزار کیلومتر نشتیابی، ۲۱۰۰ متر تعویض خط لوله، ۷۰ هزار و ۵۴۳ مترمربع تعویض پوشش و ۱۸ مورد هاتتب انجام شده است.
به گفته خضرایی، امسال همچنین با هدف بهبود ارتباطات و زیر ساخت فیبر نوری، حدود ۱۰۶ کیلومتر کابل فیبر نوری به داراییهای شرکت انتقال گاز ایران افزوده شده و مجموع کل شبکه فیبر نوری به حدود ۹ هزار کیلومتر رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: شرکت انتقال گاز ایران بهمنظور اجرای منویات مقام معظم رهبری در حوزه خودکفایی و داخلیسازی، ایجاد فضای رقابتی در بخش تعمیرات اساسی توربینها، اقدام به آگاهسازی، توانمندسازی و افزایش ظرفیت شرکتهای داخلی کشور کرده است.
در سالهای گذشته، تعداد زیادی از توربینهای مختلف برای تعمیرات اساسی و بازسازی، به کشور سازنده ارسال میشدند اما با برنامهریزی مدون در این شرکت، پیمانکارهای مستعد شناسایی و با بسترسازی مناسب و حمایت لازم بهمنظور افزایش توانمندی پیمانکاران، اکنون تعداد قابل توجهی پیمانکار داخلی کشور در حوزه تعمیرات و بازسازی و ساخت قطعات یدکی فعالیت دارند.
منبع