هاشم امینی روزپنجشنبه در گفت و گو با ایرنا در بوشهر افزود: برای اصلاح شبکهها و خطوط انتقال شهر بوشهر تصمیم بر این است که کل طرحهای مدنظر برای بوشهر ابلاغ شود تا بخشی از اعتبار آنها از ظرفیت طرحهای رفع تنش و بخشی نیز از ظرفیت مولدسازی و منابع استانی استفاده شود.
وی بیان کرد: در بحث اصلاح شبکه داخلی آب شرب بوشهر باید از محل منابع ماده ۱۱ قانون تشکیل شرکتهای آبفا، اعتبارات لازم برای شرکتهای آب و فاضلاب تامین شود.
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب گفت: یک برنامه تحولی دوساله برای شهر بوشهر تعریف شده تا خطوط انتقال در شهر بوشهر اجرا و شبکههای فرسوده اصلاح شوند و از این طریق به جیرهبندی آب در بوشهر پایان داده شود.
وی افزود: اتصال پمپهای مستقیم به شبکه توزیع آب شرب در بوشهر یکی از مشکلات در تامین آب شرب پایدار این شهر است که منجر به ایجاد ناترازی در فشار شبکه توزیع شده و باید با کمک دستگاههای ذیربط مانند شهرداری و نظام مهندسی نسبت به ساماندهی آن اقدام شود.
امینی ادامه داد: در این راستا اولویت نخست تامین آب شرب پایدار مشترکان است و سپس ساماندهی پمپهای تقویت فشار آب مورد توجه قرار خواهد گرفت.
وی یادآور شد: در بخش فاضلاب نیز کار مربوط به پروژههای ماده ۵۶ باید ادامه یابد.
بیشتر بخوانید
توسعه مخزنهای ذخیره آب بوشهر در اولویتهای شرکت مهندسی آبفا کشور است
هشت طرح مهم برای حل مشکلات اساسی توزیع آب بوشهر تدوین شد
امینی اضافه کرد: در زمینه استفاده از آبهای نامتعارف در استان بوشهر، اقدام به جذب سرمایهگذار شده و در این راستا مشکلات این بخش رفع خواهد شد.
وی گفت: اکنون آب شبکه فاضلاب در بوشهر شیرین است و میتوان با تصفیه تکمیلی، آن را در مصارف صنعتی و کشاورزی غیرمثمر مورد استفاده قرار داد که در نشست دو هفته آینده تصمیمات مناسبی در این زمینه اتخاذ خواهد شد.
امینی افزود: در حوزه شبکه فاضلاب بوشهر بیشتر تاکید بر استفاده از ظرفیت سرمایهگذاران بخش خصوصی است و در بنادر دیلم و گناوه نیز باید از محل ماده ۲۳ افزایش احجام پروژهها محقق شود که در این راستا از ظرفیت پیگیریهای نماینده بوشهر، گناوه و دیلم استفاده خواهد شد.
منبع