به گزارش ایرنا از معاونت رئیسجمهوری در امور زنان و خانواده، زهرا بهروزآذر، در نشست وزرایی اجلاس خانواده در قطر، به تبیین اهمیت تحکیم بنیان خانواده پرداخت و خانواده را ستون توسعه و پیشرفت خواند.
بهروز آذر اظهار داشت: امروزه چهار روند کلان جهانی پیش روی خانوادهها قرار دارد که تأثیرات عمیقی بر آنها گذاشته است، تغییرات تکنولوژیکی، مهاجرت و شهرنشینی، تحولات جمعیتی و تغییرات آب و هوایی. در مجموع، این چهار روند به دلیل تغییراتی که در زندگی روزمره و ساختار اجتماعی و اقتصادی خانوادهها ایجاد میکنند، نیازمند توجه ویژه هستند. این تغییرات ساختار خانوادهها را به چالش کشیده و روابط خانوادگی و آینده فرزندانمان را به شکلهای مختلف دگرگون کرده است.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، با اشاره به اهمیت برنامه ریزی و سیاستگذاری ملی و محلی در راستای تحکیم روابط و حفظ بنیان خانواده تاکید کرد: آنچه در گذشته و در نبود این برنامه ها باعث تحکیم خانواده ها میشد، ارزشهای جامعه مانند احترام به بزرگترها، همبستگی، فداکاری، تعهد و وفاداری بوده است.
وی افزود: امروز وظیفه ماست که برای حفظ این ارزشها تلاش کنیم و آنها را به نسلهای آینده منتقل کنیم.
بهروز آذر خاطرنشان کرد: ما باید ارتقای مهارتهای ارتباطاتی، مدیریت تعارض، حل بحران، تابآوری، همدلی و همبستگی خانوادگی را در دستور کار بگذاریم، از طرفی با حمایت از برنامهها و فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی، فرصتهای بیشتری برای تعامل حضوری خانوادهها فراهم کنیم. برنامههای فرهنگی، ورزشی و گردشگری خانوادگی میتوانند موجب تقویت روابط و همدلی در خانواده شوند.
معاون رئیس جمهور با اشاره به جنگ جاری در فلسطین به معرفی پویش مادران صلح برای آتشبس و توقف جنگ در غزه و لبنان پرداخت و خواستار پیوستن مادران از دیگر کشورها به این پویش شد.
به گزارش ایرنا، اجلاس گرامیداشت سی امین سال خانواده از روز چهارشنبه به مدت دو روز در شهر دوحه پایتخت قطر برگزار شده و کارشناسان برجسته، سیاست گذاران و رهبران فکری را گرد هم می آورد تا در بحثهای روشنگرانه، جلسات میزگرد و نمایشگاههای مربوط به ارتقای خانواده شرکت کنند.
منبع