«طرح ملی تغذیه رایگان» با نان غنی شده به مدارس هرمزگان رسید

به گزارش روز شنبه ایرنا، نان‌های ذکر شده با اسیدفولیک، آهن و روی غنی شده که در فرآیند تولید آن از آرد، کشمش، شکلات، خرما و گردو استفاده شده است.

مهدی دوستی استاندار هرمزگان روز شنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان بر توزیع این نان کامل خرمایی با اولویت مدارس دخترانه در یکی از محلات شهر بندرعباس تاکید کرد.

وی اظهار کرد: باید طی هفته آینده توزیع رایگان این نان کامل بین دانش‌آموزان آغاز شود و هرچه سریع‌تر برآورد نهایی برای اجرای این طرح در سراسر استان نیز انجام شود.

نماینده عالی دولت در هرمزگان همچنین بر لزوم توزیع قرص‌های مکمل در مدارس دخترانه تاکید کرد و گفت: کیفیت بخشی آموزش، استعدادیابی ورزشی، ارتقای فرهنگ و جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی، سلامت و مهارت آموزی پنج پروژه و اولویت اصلی نظام تعلیم و تربیت در استان هرمزگان است که برای تحقق آن باید شاخص‌هایی معین شود؛ ضمن اینکه ضرورت دارد اهداف ترسیمی در کنار کیفی بودن، قابل دست‌یابی و قابل ارزیابی باشد.

وی همچنین با تاکید بر لزوم استعدادیابی و پرورش استعدادهای ورزشی در دوره دانش‌آموزی، عنوان کرد: باید میان سیاست‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری هماهنگی ایجاد کنیم و اگر قرار است استعدادیابی خود را در یکی از ورزش‌ها تقویت کنیم ضرورت دارد امکانات سخت‌افزاری آن ورزش نیز در استان تقویت شود.باید میان سیاست‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری هماهنگی ایجاد کنیم و اگر قرار است استعدادیابی خود را در یکی از ورزش‌ها تقویت کنیم ضرورت دارد امکانات سخت‌افزاری آن ورزش نیز در استان تقویت شود.

دوستی تصریح کرد: برای استعدادیابی ورزشی در مدارس باید از ظرفیت فدراسیون‌ها و هیات‌های ورزشی نیز برای شناسایی دقیق و پرورش استعدادها استفاده شود؛ از این رو دستگاه‌های متولی موظف هستند از این پس گزارش هفتگی اجرای طرح استعدادیابی ورزشی در سطح مدارس را به شورای آموزش و پرورش استان ارائه کنند.

استعدادهای ورزشی جزیره بوموسی شناسایی شود

دوستی با اشاره به اهمیت جزایر سه‌گانه ایرانی بیان کرد: باید تلاش شود که استعدادهای ورزشی جزیره بوموسی نیز شناسایی شود؛ چرا که به‌طور قطع با حمایت‌هایی که انجام خواهد شد با همراهی وزارت ورزش می‌توانیم در تیم‌های ملی نفراتی از بوموسی داشته باشیم.

نماینده عالی دولت در هرمزگان، بر لزوم تقویت سرگروه‌های درسی استان تاکید کرد و گفت: باید نقش سرگروه‌های آموزشی استان در ماتریکس حکمرانی اصلاح و از ظرفیت و توان مدیریتی آن‌ها برای ارتقای سطح سایر معلمان استفاده شود.

دوستی با اشاره به سهمیه مشخص شده معلمان برای بشاگرد و جزایر نیز بیان کرد: به معلمان ویژه بشاگرد و جزایر باید به عنوان موتورهای پیشران توسعه انسانی در این مناطق نگاه کنیم و توجه ویژه‌ای به آن داشته باشیم.

استاندار هرمزگان خاطرنشان‌کرد: در کنکور امسال شاهد رشد قابل توجه رتبه‌های زیر سه هزار در این استان بودیم و در بحث توسعه آموزش مهارت محور، استان مجدد با رساندن تعداد دانش آموزان به ۵۶ درصد، رتبه نخست کشوری را کسب کرده است.

وی بر لزوم تثبیت مدیریت در سطح مدیران آموزش و پرورش و مدیران مدارس همچنین برگزاری مستمر اردوهای راهیان پیشرفت و راهیان نور تاکید کرد.

۴۴۰ هزار دانش آموز در تمامی مقاطع تحصیلی در مدارس استان هرمزگان مشغول به تحصیل هستند.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

توزیع ۲۰ هزار بسته معیشتی برکت در مناطق محروم استان تهران

به گزارش ایرنا از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی ستاد اجرایی فرمان امام، سید امیرحسین مدنی …