هنرنمایی ۱۴٠ بازیگر در نمایش «سفیران عشق»

نشست خبری نمایش «سفیران عشق» در کاشانبه گزارش ایکنا از اصفهان، نشست خبری نمایش بومی میدانی «سفیران عشق»، بزرگترین رویداد فرهنگی و هنری شهرستان کاشان، عصر امروز، ۱۲ آبان‌ماه در مصلای بقیة‌الله‌الاعظم(عج) کاشان برگزار شد. 

سرهنگ کریم اکبری، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج کاشان در این نشست ضمن گرامیداشت ۱۲ آبان، سالروز حماسه و ایثار مردم کاشان اظهار کرد: یاد و خاطره ۹۶ شهید گلگون‌کفن این دیار را که در این روز تشییع شدند و نیز سالگرد عملیات پیروزمند محرم را که از ۱٠ تا ۲۱ آبان‌ماه در جبهه‌های حق علیه باطل انجام شد و اصفهان در یک روز ۳۷٠ شهید تقدیم انقلاب کرد که به همین مناسبت، ۲۵ آبان، روز حماسه و ایثار اصفهان نام‌گذاری شده است، گرامی می‌داریم. 

وی درباره «سفیران عشق» گفت: برای این نمایش، حدود ۶ ماه تلاش شد و در روزهای آتی شاهد به ثمر نشستن این تلاش‌ها خواهیم بود. یکی از برنامه‌های کنگره ملی شهدا که در مراکز استان‌ها برگزار می‌شود، نمایش میدانی است و ما امسال که میزبان کنگره ملی خواهیم بود، با همراهی سایر دوستان به این جمع‌بندی رسیدیم که اجرای نمایش میدانی را در دستور کار قرار دهیم. 

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج کاشان با بیان اینکه نمایش میدانی یکی از برنامه‌های فاخر، هنری، ارزشمند و تأثیرگذار محسوب می‌شود، افزود: این کار، پیرو سخنان رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه کنگره‌ها باید در سطح جامعه تأثیرگذار باشند و مخصوصاً باید از ظرفیت هنر استفاده کنند، رقم خورد.

وی با بیان اینکه از ۱۴ آبان‌ماه شاهد اجرای این برنامه فاخر در شهرستان کاشان از ساعت ۱۸ و ۳٠ دقیقه تا ۲۱ در مصلای حضرت بقیة‌الله الاعظم(عج) خواهیم بود، اضافه کرد: جمعی از نویسندگان حوزه تاریخ و دفاع مقدس شهرستان کاشان در قالب کمیته تولید محتوا زیر نظر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، بیش از ۱٠ جلسه برای تولید محتوا برگزار کردند که مصادیق پرداختن در این نمایش‌ها به ۱٠٠ عنوان رسید و نهایتاً ۱٠ عنوان از میان آن‌ها انتخاب شد و هنوز ۹٠ عنوان موضوعات قابل پرداخت موجود است. 

استفاده از ظرفیت بومی کاشان در نمایش «سفیران عشق» 

سپس حمید حسین‌خانی، کارگردان نمایش بومی میدانی «سفیران عشق» اظهار کرد: در این نمایش، ۱۴٠ نفر از بازیگران و هنروران، ما را همراهی می‌کنند که این تعداد هم کار را سخت و هم شیوه اجرایی را متفاوت می‌کند.

وی با بیان اینکه از میان این افراد، ۱٠٠ نفر جزو هنرمندان بومی شهرستان کاشان به‌شمار می‌روند و بقیه هم از افراد درجه یک تئاتر هستند، ادامه داد: در این پروژه، طراحانی چون مهدی اکبری حضور دارند. همچنین محسن روزبهانی در بخش جلوه‌های ویژه، علی براتی، طراح حرکت، علیرضا کریمی، طراح نور، شورش معروفی، طراحی گریم و لباس، محمدرضا امیری، صدابردار، مسعود حاتمی، کارگردان و برنامه‌ریز، رضا راد و سعیده عرب، بازیگر، مهدی عرب‌پور، مدیر تولید، علیرضا دروغی، مدیر تدارکات و حمیدرضا منفرد، خواننده ما را همراهی می‌کنند. 

کارگردان «سفیران عشق» با بیان اینکه این نمایش در دو بخش پیش از اسلام و بعد از اسلام در حوزه شهرستان کاشان اجرا می‌شود، توضیح داد: تاریخچه تمدن سیلک، چهره‌های بنام فرهنگی، سیاسی و علمی نظیر غیاث‌الدین جمشید کاشانی، محتشم کاشانی، آیت‌الله سیدابوالقاسم کاشانی، علامه ابوالرضا راوندی و همچنین وقایعی نظیر واقعه کربلا و ورود حضرت سلطان علی بن باقر(ع) به کاشان از جمله موضوعاتی هستند که در این نمایش به آن‌ها پرداخته می‌شود. ما در انتخاب موضوع نمایش‌ها به تنوع داستانی و بصری و اینکه اطلاعات خوبی به مردم منتقل شود، توجه کردیم. 

یادآور می‌شود، پس از پایان این نشست، اصحاب رسانه از نمایشگاهی که در مکان اجرای این نمایش راه‌اندازی شده بود، بازدید کردند.

زهراسادات محمدی

انتهای پیام


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

پشت‌صحنه فلسفه فرهنگ، «کلان‌روایت‌هایی» قرار دارند

به گزارش ایکنا از قم، به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه، فرهنگ و اندیشه اسلامی، …