اجرای برنامه هفتم باعث امنیت غذایی پایدار می‌شود

به گزارش ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، حجت‌السلام والمسلمین سیدحسن ربانی در دیدار با معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی، پژوهش و تحقیق را سنگ بنای اجرای سند امنیت غذایی پایدار کشور خواند و بر استفاده از نیروی اندیشمند، جوان و با انگیزه سازمان تات برای رسیدن به اهداف کلان تاکید کرد.

وی با بیان اینکه سازمان تات پایه علمی سند امنیت غذایی است که با بهره‌گیری از دانش و پژوهش مسیر رسیدن به کشاورزی پایدار را هموار می‌کند، اظهار داشت: سازمان تات ضمن استفاده از نیروی انسانی خلاق، مبتکر و جوان، برنامه‌های راهبردی وزارت جهاد کشاورزی را در رسیدن به اهداف برنامه هفتم، طراحی و اجرا کند.

ربانی با اشاره به این که سازمان تات نقش مهمی در تبیین دستاوردهای کشاورزی دارد، تصریح کرد: با استفاده از اعضای هیات علمی خبره می‌توان دستاوردهای بخش کشاورزی را منتقل کرد.

وی در خصوص ارتقای آموزشی کارکنان افزود: آموزش کارکنان یکی از کلیدی‌ترین ابزارهایی است که می‌تواند زمینه‌ساز رشد و تعالی کارکنان شود.

سند هفتم توسعه کلید دستیابی به امنیت غذایی کشور

غلامرضا گل‌محمدی، رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی با بیان این که سند هفتم توسعه کلید دستیابی به امنیت غذایی کشور است، گفت: برنامه هفتم توسعه راه روشن و مدونی را برای رسیدن به امنیت غذایی مشخص کرده است.

وی پاسخگویی، تکریم، عدالت‌محوری، قانون‌مداری و مقابله با رانت و فساد را از اولویت‌های اصلی کار در دوره جدید دانست.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

هیات تجاری اتاق بازرگانی ایران عازم دوشنبه شد

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از اتاق بازرگانی، همزمان با سفر مسعود پزشکیان رئیس‌جمهوری …