به گزارش ایرنا، سرانجام پس از گمانه زنی ها و پیش بینیهای متعدد در ماههای اخیر، بوشهر استاندار خود را شناخت و” ارسلان زارع ” جایگزین ” احمد محمدی زاده” شد.
ارسلان زارع متولد ۱۳۴۶ شهر کاکی شهرستان دشتی است و دارای دو مدرک کارشناسی ارشد در رشته های حقوق خصوصی و همچنین مدیریت دولتی و دکترای رشته مدیریت اقتصاد است.
زارع که دبیر آموزش و پرورش بود در دولت اصلاحات ابتدا معاون فرماندار شهرستان دشتی شد سپس فرماندار شهرستان دیر در جنوب استان بوشهر شد.
زارع در دولت نخست حسن روحانی به عنوان فرماندار شهرستان دشتستان استان بوشهر منصوب شد و در دولت دوم روحانی به معاونت سیاسی امنیتی استانداری گیلان و سپس در فاصله سالهای ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۰ به عنوان استاندار گیلان منصوب شد.
زارع از نظر سیاسی به عنوان یک اصلاح طلب معتدل شناخته می شود که همواره در دوران مسئولیت خود با همه سلایق سیاسی تعامل و همکاری خوبی داشته است.
استانداران بوشهر از ابتدا تاکنون
محمد باقر شادیورد از تاریخ ۱۵ اسفند ۱۳۵۷ تا تاریخ ۱۸ اردیبهشت ۱۳۵۸ به مدت ۲ ماه و سه روز ، احمد مدرسی زاده از ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۳۵۸ تا هشتم تیرماه ۱۳۵۹، به مدت یک سال و یک ماه و ۲۱ روز ، محمد علی حبیبیان از ۲۹ خرداد ۱۳۵۹ تا ۱۴ اسفند ۱۳۵۹ به مدت هشت ماه و ۱۶ روز ، نصرت الله گرجی از ۱۴ اسفند ۱۳۵۹ تا ۱۳ اسفند ۱۳۶۰ به مدت یک سال ، سید احمد نصری از ۱۳ اسفند ۱۳۶۰ تا ۱۵ تیرماه ۱۳۶۲ به مدت یک سال و چهار ماه ، محمد تقی زمانیان از ۱۵ تیرماه ۱۳۶۲ تا ۱۹ آذر۱۳۶۴ به مدت ۲ سال و پنج ماه و چهار روز، محمد رضا مجیدی دوره سرپرستی از ۱۹ آذر ۱۳۶۴ تا ۲۸ اسفند ماه ۱۳۶۴ به مدت سه ماه و ۱۱ روز ، علی صوفی از تاریخ ۲۸ اسفندماه ۱۳۶۴ تا ۹ مهرماه ۱۳۶۸ به مدت سه سال و هفت ماه و ۹ روز ، غلامرضا صحرائیان از ۹ مهرماه ۱۳۶۸ تا ۲۵ تیرماه ۱۳۷۱ به مدت ۲ سال و ۹ ماه و ۱۶ روز ، محمد علی سعدائی از ۲۵ تیرماه ۱۳۷۱ تا تاریخ ۲۰مهمراه ۷۱ به مدت ۲ ماه و ۲۶ روز ، عبدالرحمن ندیمی بوشهری از ۲۰ مهرماه ۱۳۷۱ تا ۲۲ مهمراه ۱۳۷۶به مدت پنج سال ، محمد ابراهیم انصاری لاری از ۲۲ مهرماه ۱۳۷۶ تا ۱۹ شهریور ۱۳۷۸به مدت یک سال و ۱۰ ماه و ۲۷ روز ، حسن یونس سینکی از ۱۰ مهرماه ۱۳۷۸ تا هشتم اسفند ماه ۱۳۸۰ به مدت ۲ سال و چهار ماه و ۲۸ روز ، محمد رضا صالحی دوره سرپرستی از ۹ اسفند ۱۳۸۰ تا ۲۰ خرداد ۱۳۸۱ به مدت سه ماه و ۱۰ روز ، اسماعیل تبادار از تاریخ ۲۲ خرداد ۱۳۸۱ تا چهارم ابانماه ۱۳۸۴، علی افراشته از تاریخ چهارم آبانماه ۱۳۸۴ تا تاریخ ۱۰ تیرماه ۱۳۸۷ به مدت ۲ سال و هشت ماه و ۶ روز ، حسین هاشمی تختی نژاد دوره سرپرستی از ۱۰ تیرماه ۱۳۸۷ تا ۲۷ تیرماه ۱۳۸۷ به مدت ۱۷ روز ، ابوطالب شفقت از تاریخ ۲۷ تیرماه ۱۳۸۷ تا ۲۸ تیرماه ۱۳۸۹ به مدت ۲ سال و یک روز ، فریدون حسنوند از تاریخ ۲ شهریور ۱۳۹۱ تا ۲۰ آذرماه ۱۳۹۲، محمد حسین جهانبخش از تاریخ ۲۹ تیرماه ۱۳۸۹ تا ۲۰ شهریور ۱۳۹۱ به مدت ۲ سال و ۲ ماه و ۲۰ روز، مصطفی سالاری از تاریخ ۲۰ آذرماه ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۶، عبدالکریم گراوند و احمد محمدی زاده دیگر استانداران بوشهر هستند.
بوشهر را بیشتر بشناسید
بوشهر از استانهای جنوبی ایران و هفدهمین استان بزرگ کشور به لحاظ مساحت است که در حاشیه خلیج فارس قرار دارد. مرکز این استان بندر بوشهر است و شامل ۱۰ شهرستان، ۲۶ بخش، ۲۹ دهستان، ۴۰ شهر و حدود ۹۱۰ آبادی است. همچنین این استان دارای ۲۲ جزیره و شبهجزیره است و از دو بخش جلگهای و کوهستانی تشکیل شده که دارای پوشش گیاهی ضعیفی است.
استان بوشهر سومین اقتصاد بزرگ کشور است و رتبه اول درآمد سرانه را در کشور دارا است. ترکیبی از اقتصادهای بزرگ و متنوع مانند نفت و گاز و پتروشیمی، نیروگاهها، کشاورزی و شیلات، معادن، تاسیسات هستهای، صنایع دریایی، فعالیتهای تجاری و موقعیت استراتژیک آن در خلیج فارس باعث شده تا این استان همیشه برای دیگر حکومتها و قدرتهای دنیا از اهمیت خاصی برخوردار باشد.
این استان میدانها نفتی و گازی بزرگ و نیروگاههای متعددی و پایتخت انرژی کشور نامیده می شود.
منبع