سید رضا رئیس کرمی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار حوزه سلامت ایرنا گفت: در سال گذشته چندین مرکز بزرگ درمانی را همانند کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج) و بیمارستان کودکان حکیم با کمک هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران تجهیز شد.
وی اظهارداشت: هم اکنون نیز در حال اقدام فرایندهای نهایی انستیتوکانسر بیمارستان امام خمینی ۵۴۰ تختخوابی هستیم که تجهیز آن توسط هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران شروع شده و نقش حائز اهمیتی را در روند درمان بیماران مبتلا به سرطان در کشور دارد.
مردم برای طی مراحل درمانی از خدمات بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی تهران، هیات امنای صرفه جویی ارزی و خیرین بهرمند میشوند
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران ادامه داد: بیمارستان شریعتی با ۸۰۰ تخت و بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی اسلام شهر را نیز در اطراف تهران داریم که هیات امنای صرفه جویی ارزی تجهیز آن را برعهده دارد.
وی با اشاره به این موضوع که در بحث تامین تجهیزات پیشرفته هیات امنای صرفه جویی ارزی همواره در کنار ما بوده است، تصریح کرد: مردم برای طی مراحل درمانی از ۳ ضلع مثلث شامل خدمات بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی تهران، هیات امنای صرفه جویی ارزی و خیرین بهرمند میشوند.
تقبل بخشی از هزینههای دارویی بیماران صعب العلاج توسط هیات امنای صرفه جویی ارزی
رئیس کرمی اظهارداشت: در راستای کمک به درمان بیماری های صعب العلاج هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران تفاهم نامه مشترکی را با داروخانه ۱۳ آبان منعقد کرده تا این نهاد علاوه بر تجهیز بیمارستانهای سراسر کشور بخشی از هزینههای دارویی بیماران را نیز تقبل کند.
وی تاکید کرد:این اقدام خدمتی بوده که قرار است هیات امنا در کنار کار تجهیز بیمارستانها انجام دهد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران اضافه کرد: بیمارانی که دچار بیماریهای صعب العلاج هستند تامین داروهای گران قیمت آنها توسط این نهاد انجام میشود و همچنین افرادی که دچار بیماریهای دشوار و هزینهبر هستند با این حمایتها حداقل از لحاظ مالی دچار مشکل و آسیب کمتری شوند.
منبع