۱۳۸ طرح بسیج سازندگی استان اردبیل افتتاح می‌شود

به گزارش ایرنا، سرهنگ عباس نوظهور روز دوشنبه در رزمایش جهادگران فاطمی ۴ در حسینیه ثارالله سپاه حضرت عباس (ع) اردبیل اظهار کرد: ۲ هزار و ۵۰۰ گروه جهادی در عرصه‌های گوناگون تاکنون در این استان ساماندهی شده‌اند که خدمات‌رسانی آنها در سال‌های گذشته در جامعه نمود دارد.

وی افزود: امسال نیز ۶۰۰ گروه جهادی با عضویت ۶ هزار نفر برای خدمات‌رسانی در ۱۲ عرصه در یک هزار و ۲۰۰ نقطه استان اردبیل ساماندهی شدند تا در کنار دستگاه‌های دولتی نسبت به ارائه خدمات به قشرهای کم‌برخوردار اقدام و بخشی از مشکل‌ها و معضل‌های پیش‌روی مردم را کم کنند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان اردبیل بیان کرد: در همین راستا و به مناسبت هفته بسیج ۱۳۸ طرح محرومیت‌زدایی، آب‌رسانی، راه‌سازی، پل‌سازی، احداث استخر ذخیره آب کشاورزی، ساخت مدرسه و مسجد با مجموع اعتبار ۳۸۵ میلیارد ریال در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به اجرای ۲۶۸ طرح با اعتبار ۸۰۰ میلیارد ریال در نقاط مختلف استان اردبیل در هشت ماه گذشته از سال جاری، اضافه کرد: امروز پیمانی دوباره با مقام معظم رهبری، فرماندهان ارشد و مردم می‌بندیم تا بیش از پیش در خدمت مردم عزیز باشیم و تا پایان امسال طرح‌های در دست اجرا را تکمیل و برنامه‌های مورد نظر را محقق کنیم.

عشق، ایمان، بصیرت و همت ستون اصلی گروه‌های جهادی است

فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل نیز در ادامه این رزمایش گفت: بسیج به تعبیر مقام معظم رهبری یک حرکت مردمی یعنی برخاسته از دل مردم و برای مردم و برگرفته از فرهنگ عاشورایی است و همه قشرها از زن و مرد، پیر و جوان، همه اصناف و گروه‌ها در این قالب مجموعه‌ای به نام حزب‌الله تشکیل داده‌اند.

سردار غلامحسین محمدی اصل با بیان اینکه دوران دفاع مقدس نیز به تاسی از واقعه کربلا رقم خورد، خاطرنشان کرد: جنگ هشت ساله در واقع نبرد بین ایران و عراق نبود، بلکه همانند عاشورا که جنگی نابرابر، نامساوی، ناهمگون و ناهمتراز بین ۷۲ نفر در مقابل چند هزار نفر بود، دفاع مقدس هم فرای تقابل بلوک شرق و غرب رقم خورد، به طوری که از ده‌ها کشور اسیر گرفتیم.

وی افزود: ایران که آن زمان تازه از انقلاب فارغ شده بود، درگیر جنگی تمام عیار شد و تنها جنگی در تاریخ کشور بود که همانند کربلا سر، چشم، دست و پا دادیم اما در اشغال خاک و تعرض به ناموس ما ناکام ماند و آن چیزی که ما را آسیب‌ناپذیر کرد، نماز شب خواندن‌ها، شب بیداری کشیدن‌ها، دعا و توسل و ذوب شدن در ولایت بود.

فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل با اشاره به جدا شدن بحرین از خاک ایران پیش از پیروزی انقلاب اسلامی در دوران رژیم پهلوی، بیان کرد: همان‌طوری که در کربلا خون بر شمشیر پیروز گشت و سده‌ها ماندگار شد، رشادت رزمندگان در دوران دفاع مقدس نیز در تاریخ ایران ماندگار شده است.

وی اضافه کرد: رشادت، شهامت، شجاعت، خودباوری، خداباوری، استکبارستیزی و دشمن‌شناسی درس‌هایی بود که رزمندگان ما از کربلا گرفتند و مردم از شمالی‌ترین استان کشور که به دارالارشاد و دارالامان شهره است، به واسطه فرهنگ تشیع به جنوبی‌ترین نقطه ایران راهی شدند و تاثیر غیرقابل انکاری در جنگ گذاشتند.

۱۳۸ طرح بسیج سازندگی استان اردبیل افتتاح می‌شود

محمدی اصل با تاکید بر اینکه تلاش‌های جهادگران که برگرفته از همان فرهنگ می‌باشد با پول و مقام قابل قیاس نبوده و ذخیره آخرت است، اظهار کرد: امروز گرد هم آمدیم تا دوباره با شهدا و امام شهدا پیمان ببندیم که مسئولیت خطیر خود را در خط مقدم خدمت‌رسانی به خوبی ادا کنیم.

وی تشکیل بسیج سازندگی در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۷۹ از دل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را مورد اشاره قرار داد و عنوان کرد: اعضای بسیج سازندگی امروز همان ۳۲ سنگرساز بی‌سنگر شهیدی هستند که با کمترین امکانات خاکریز و مواضع دفاعی ایجاد کردند و پلی بر روی اروند به عنوان تنها رودخانه دارای قابلیت کشتیرانی در جهان ساختند که کارنامه جنگ را تغییر داد، در حالی که مشاوران نظامی شرق و غرب تصور نمی‌کردند که نیروی نظامی بتواند از آب‌های خروشان و عمیق آن عبور کند.

فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل ادامه داد: جهاد سازندگی به تعبیر مقام معظم رهبری با حضور انسان‌هایی بی‌تمنا به مثابه دریایی زلال، مومن، متدین، مخلص، کارآمد، پاک و گسترده تشکیل یافته است که در دورانی مانند دفاع مقدس، وقوع بحران، اغتشاشات و وعده صادق گاه خروشان می‌شوند.

وی گفت: حرکت‌های جهادی برای جریان یافتن باید با کار جهادی همراه با یکپارچگی و مردم‌محوری همراه شود و امروز که پایگاه‌های ما نماد مقاومت هستند، باید این فرهنگ و دستاوردهای انقلاب به نسل جوان به عنوان پایه و آینده کشور انتقال یابد.

محمدی اصل افزود: نیروهای جهادی دغدغه‌مند در امر توسعه، رسیدگی به نیازمندان و خدمت‌رسانی به نقاط کم‌برخوردار خدمات کم‌سابقه‌ای انجام دادند که از جمله می‌توان به فعالیت در عرصه‌های عمرانی، آبرسانی، پویش کمک‌های مومنانه، ساخت مسکن برای محرومان و کمک به مردم در هنگام وقوع بلایای طبیعی همچون سیل اشاره کرد.

همگانی کردن گفتمان جهادی به ویژه در بین نسل جوان ضروری است

وی حضور مجاهدانه و هوشمندانه در عرصه‌های پرمسئولیت خدمت‌رسانی به مردم برای تحقق فرامین دوراندیشانه و هوشمندانه مقام معظم رهبری را مورد اشاره قرار داد و بر لزوم توجه به انتظارهای مقام معظم رهبری از جمله همگانی شدن گفتمان جهادی همراه با اتحاد، برادری، یکپارچگی و تبدیل آن به فرهنگ به ویژه در بین نسل جوان تاکید کرد.

فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل عنوان کرد: امروز بصیرت‌افزایی و آگاهی در قالب جهاد تبیین همانند اقامه نماز یومیه واجب است و باید در این راستا نسبت به فراگیرسازی شعار خدمت‌رسانی برای تحقق عدالت و پیشرفت اقدام کنیم؛ چنان که رهبر معظم انقلاب فرمودند، جز با کار جهادی و انقلابی نخواهیم توانست این کشور را به سامان برسانیم.

وی اضافه کرد: امروزه اگر در هر عرصه‌ای پیشرفت داریم، ناشی از کار جهادی در سایه رضایت خداوند متعال است که تحقق آن به همبستگی، اتحاد و حرکت نیاز دارد و مجموع اینها در وجود انسان زمینه جهاد فی سبیل‌الله ایجاد می‌کند.

محمدی اصل بیان کرد: ستون اصلی گروه‌های جهادی عشق، ایمان، بصیرت و همتی است که انقلاب اسلامی به تاسی از امام راحل و احادیث پیامبر (ص) و ائمه (ع) به ما داده و تحت عنوان شجره طیبه در قرآن کریم آمده است، همه اینها مکمل هم هستند و باید در کنار هم قرار بگیرند.

وی عنوان کرد: زمانی نیاز بود حرکت جهادی در داخل کشور انجام شود که انقلاب و مقابله با معاندین و منافقین بود، زمانی نیاز بود حرکت جهادی در خارج کشور انجام گیرد که دوران دفاع مقدس را رقم زد و اکنون به واسطه گنجینه‌هایی که از آن دوران استخراج کردیم، نیاز جهاد در راه علم و دانش است که موجب حیرت دنیا از توانایی ما شده است.

فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل با بیان اینکه نیروهای جهادی سفیران کار و تلاش هستند، اظهار کرد: چنین حرکتی نیازمند علم و دانش، ایمان و اعتقاد درونی است و خدا را شاکریم که از همه این موهبت‌ها برخوردار هستیم.

وی تصریح کرد: جوانان در هر نقطه‌ای نیروهای جهادی را به واسطه کار و خدمت برای مردم در راه خدا الگو قرار می‌دهند و الهام‌بخش آنها هستند اما با این وجود به تعبیر شهید باکری عده‌ای به دلیل عدم آشنایی با خود و قرار گرفتن در معرض لجن‌پراکنی‌ها و دروغ‌پردازی‌های فضای مجازی با این فرهنگ قطع رابطه کردند و در پی هوس‌ها و گرایش‌های مادی رفتند.

محمدی اصل تاکید کرد: بسیج سازندگی در مولفه‌های متعدد و رسیدن به قله‌های علمی موفق شده که شایسته سپاسگزاری است و بر همین اساس امروز باید به جای پذیرش کورکورانه مسائل را تجزیه و تحلیل کنیم.

۲۸ آبان تا پنجم آذر با عنوان هفته بسیج و شعار این مناسبت امسال با عنوان «بسیج از مردم و با مردم» نام‌گذاری شده است.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

مسمومیت پنج نفر در شهرستان نمین با گاز مونوکسیدکربن

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، این افراد سحرگاه امروز در یک منزل مسکونی در روستای …