به گزارش خبرنگار ایرنا رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه بیرجند روز سهشنبه در آیین افتتاح این نمایشگاه اظهار کرد: نمایشگاه از ایده تا محصول با ۱۴ غرفه به مدت سه روز در این دانشگاه دایر است.
محمد اکبری با بیان اینکه این نمایشگاه با محوریت ایده پردازی و طراحی هنری – فرهنگی محصول زرشک برگزار شده است افزود: فرصت خوبی برای بازدید و آشنایی با خلاقیتها و محصولات دستی با محوریت زرشک فراهم شده و علاقمندان میتوانند صبحها از ساعت ۹:۳۰ تا ۱۳:۳۰ و عصرها از ۱۶ تا ۱۸:۳۰ بازدید کنند.
وی بیان کرد: محصولات فرهنگی و هنری مرتبط با زرشک با مشارکت ادارات پارک علم و فناوری، کمیته امداد، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و تیمهای زیر مجموعه زیست بوم فناوری ارائه شده است.
رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه بیرجند عنوان کرد: علاوه بر عرضه محصولات دانش بنیان، فناور و نوآور در این نمایشگاه دستگاههای ساخته شده برای محصول مزیتدار زرشک عرضه شده است.
وی هدف از برگزاری این نمایشگاه را ایجاد ظرفیت برای حمایت و معرفی محصولات زرشک دانست و گفت: در حاشیه این نمایشگاه کارگاههای آموزشی ویژه دانش آموزان، ایده محوری، ضمینه سازی و تولید محصول نیز برگزار میشود.
این نمایشگاه در قالب استارتاپ ویکند تخصصی و رویداد ملی زرناب از ۲۹ آبان ماه جاری در دانشگاه بیرجند دایر شده و تا ۲ آذر نیز ادامه دارد.
منبع