همه افراد می‌توانند با روحیه بسیجی در جامعه تأثیرگذار باشند

همه افراد می‌توانند با روحیه بسیجی در جامعه تأثیرگذار باشندبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از همدان، «حمید ملانوری‌شمسی» استاندار همدان در نخستین همایش محلات مردم سالار اسلامی، اظهار داشت: بسیج به‌عنوان نهادی مردمی و به معنای واقعی شجره طیبه است و جایگاهی ویژه در نظام اسلامی دارد.

وی افزود: شجره طیبه، درختی است که در قرآن کریم از آن یاد شده و نماد درختی ریشه‌دار، تنومند، پربار و سراسر خیر و برکت است که رهبر کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (ره) نیز به درستی بسیج را به عنوان نهادی که ریشه در دل مردم دارد و از عمق ایمان، تلاش و اخلاص آنها تغذیه می‌کند؛ بنیان نهادند.

استاندار همدان تصریح کرد: بسیج یک نهاد از مردم‌سالاری دینی است و نه‌تنها در حوزه‌های نظامی بلکه در تمامی ابعاد اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی نقش‌آفرینی می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: بسیج نهادی است که هر فرد، بدون توجه به جایگاه حقوقی یا اجتماعی خود، می‌تواند بخشی از آن باشد. افراد در هر قشر و صنفی، چه مرد و چه زن، چه مدیر، چه کارمند و چه کارگر، می‌توانند با روحیه بسیجی در جامعه تأثیرگذار باشند.

ملانوری‌شمسی تصریح کرد: این نهاد به دلیل مردم‌محور بودن، توانسته در هر محله، روستا یا شهر نقش‌های کلیدی ایفا کند. حضور بسیج در کنار نیروهای نظامی و مردمی از دفاع مقدس تا حوادث طبیعی و حتی مسائل بهداشتی مانند واکسیناسیون عمومی، نماد اثرگذاری گسترده است.

وی با بیان اینکه بسیاری از معضلات اجتماعی، ریشه در کمبود مشارکت جمعی و عدم توجه به ظرفیت‌های محله‌محور دارد، گفت: بسیج با شبکه‌سازی مردمی در مناطق مختلف، می‌تواند بستری برای کاهش این چالش‌ها فراهم کند. محله‌ها، با توجه به ظرفیت‌های بومی و مزیت‌های نسبی، باید به‌عنوان هسته اصلی مشارکت مردمی شناخته شوند تا بتوانند در حوزه‌های اجتماعی و فرهنگی نقش‌آفرینی کنند.

استاندار همدان در بخشی دیگر از سخنانش عنوان کرد::استان همدان، به‌عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران اسلامی، با وجود پیشینه‌ای غنی در فرهنگ و هنر، هنوز با برخی از چالش‌های اجتماعی دست‌وپنجه نرم می‌کند که رفع این مسائل نیازمند حضور پُررنگ‌تر مردم و بسیج مردمی و هم‌افزایی با نهادهای دولتی و بهره‌گیری از ظرفیت نخبگان و مدیران محلی است.

وی با بیان اینکه بسیج در دوره‌های حساس مانند مواقع بحران‌های طبیعی نشان داده که می‌تواند محور هماهنگی میان نهادهای مختلف حاکمیتی و مردم باشد، تصریح کرد: بسیج در دوران دفاع مقدس، به‌عنوان نهادی نظامی و مردمی در خط مقدم ایستاد اما نقش بسیج به همین حوزه محدود نشده و امروز در دوران صلح و سازندگی؛ در زمینه‌های مختلفی مانند بهداشت عمومی، فرهنگ‌سازی و زیرساخت‌سازی حضور دارد.

ملانوری‌شمسی متذکر شد: همان‌طور که حضرت امام خمینی (ره) فرمودند؛ بسیج نهادی است که به دلیل ارتباط مستقیم با مردم، توانسته است در همه ابعاد نظام اسلامی حضور مؤثر داشته باشد. امروز نیز، با تقویت این نهاد و بهره‌گیری از روحیه جهادی می‌توان شاهد توسعه و پیشرفت پایدار در جامعه بود.

انتهای پیام/

 


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

دیدار مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس همدان با هنرمند پیشکسوت حوزه دفاع مقدس+ تصاویر

سردار «ظفری» در راستای تجلیل از زحمات «بهروز خانلر» هنرمند پیشکسوت حوزه دفاع مقدس باحضور …