سولماز آریش روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در حوزه بازآفرینی و نوسازی بافتهای فرسوده و ناپایدار شهری مشوقهای خوبی برای ساکنان این مناطق و محلههای هدف در نظر گرفته شده است.
وی افزود: با توجه به برنامهریزی و اقدامات صورت گرفته مطالعات جامع بازآفرینی شهری در بیشتر شهرهای بزرگ استان از جمله اردبیل، خلخال، پارسآباد مغان و مشگینشهر انجام شده است.
آریش با اشاره به قرار گرفتن یک پنجم جمعیت در سکونتگاههای غیررسمی و ۱۰ درصد جمعیت استان اردبیل در محدوده بافتهای فرسوده و ناپایدار شهری، بر لزوم اجرای برنامههای کوتاه مدت و بلندمدت شرکت بازآفرینی شهری ایران در مناطق و محلات هدف بازآفرینی تاکید کرد.
رئیس اداره برنامهریزی مسکن و بازآفرینی شهری راه و شهرسازی استان اردبیل با بیان اینکه در بیشتر شهرهای استان طرحهای جدید مربوط به حوزه بازآفرینی تعریف شده است ، افزود: امسال طرح خانه سلامت با عنوان گرمخانه بانوان از محل اعتبارات شرکت بازآفرینی شهری ایران به شهرداری اردبیل تحویل شده است.
آریش همچنین به برگزاری دوره آموزشی توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی برای ساکنان بافت فرسوده در استان اشاره کرد و گفت: در راستای اقدامات آموزشی و فرهنگسازی بیش از ۳۵ دوره توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی با همکاری سازمان فنی و حرفهای و جهاد دانشگاهی استان بهصورت حضوری و مجازی برای ساکنان بافتهای فرسوده برگزار شده است.
به گزارش ایرنا، بیش از ۳۰ درصد جمعیت استان اردبیل در بافت ناکارآمد و سکونتگاههای غیررسمی زندگی میکنند ، به طوری که در اردبیل ۲۰ سکونتگاه، در مشگینشهر ۱۲ سکونتگاه ، در پارسآباد ۱۱ و در خلخال هفت محله در قالب سکونتگاه غیررسمی شناسایی شده و برای بازسازی آنها ۷۵۰ میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته است.
منبع