به گزارش ایرنا ، حاج اسحاق فاضل بجستانی پدر شهیدان مهدی ( جاوید الاثر ) ، حمید ( جاوید الاثر ) و مجید فاضل بجستانی روز سه شنبه پس از حدود ۷ دهه زندگی پاک و مخلص به فرزندان شهید خود پیوست و آسمانی شد.
حاج اسحاق فاضل بَجِستانی پدر معظم شهیدان
او متولد روستای «بَجِستان» است؛ این خانواده به فاضل شهرت دارند و این لقب بیانگر لیاقت ومرتبه با شرایط خانوادگی آنهاست؛ زیرا پدربزرگ این شهیدان به نام «محمد» از اوان نوجوانی، در حوزه علمیه مشهد به تحصیل و آموزش علوم دینی و اسلامی پرداخت و در سن ۲۸ سالگی به درجه استادی نائل گشت و در مدرسه علمیه کاشمر بر کرسی تدریس نشست. اما بعداز مدتی به دعوت اهالی روستای “سعدالدین” که به شهر کاشمر نزدیک بود و امکان بهره گیری و بهره دهی علمی را برایش فراهم می ساخت مهاجرت و در آنجا رحل کرد.
فعالیت مذهبی و سیاسی پدر شهیدان فاضل بعد از رحلت حضرت آیت الله العظمی بروجردی و شرکت در قیام ۱۵ خرداد
پیش از این مرحوم به خاطرات خود در ۱۵ خرداد۴۲ اشاره می کند و می گوید: جمعیت زیادی از مردم در اعتراض به بازداشت امام خمینی(ره) که در سال ۴۲ توسط رژیم شاه شبانه بازداشت شده بود به خیابانها ریختند و حکم آزادی امام را درخواست کردند. رژیم امام را از قم خارج کرد و مردم پیاده عازم تهران شدند، در میان راه کامیونهای ارتش با تیربار به جان مردم افتادند و پس از چند اخطار و بی توجهی مردم به این اخطارها شروع به تیراندازی کردند. من هم در میان جمعیت بودم. تعداد زیادی را شهید کردند. مردم سراسیمه به کوچه ها پناه بردند، ولی تمام درب خانه ها بسته بود؛ ناجوانمردها هم مردم را به رگبار بسته وجوی خون راه انداختند.
با تشکیل بسیج، مهدی وارد بسیج شد ، پدر شهید می گوید: قبل از شهادت فرزندانم در زمانی که مهدی جبهه بود، من در تشییع پیکر پاک شهیدی شرکت کردم. ناگاه با خود گفتم اگر پسرمن شهید شود چگونه تحمل می کنم؟ این بود که از دوستان خواستم پدر شهید را به من نشان دهند با تعجب نگاه کردم و دیدم اصلاً گریه نمی کند، لحظه ای دیگر به فکر فرو رفتم و خودپاسخش را یافتم؛ قطعاً خدا صبرش را می دهد وگرنه خیلی مشکل است که جوانی را چندین سال بزرگ کنی و پرپر شدنش را نظاره نمایی. بالاخره شهادت اولین فرزند را تجربه کردم مهدی ۱۹ ساله من، در تاریخ ۲۲ اردیبهشت ۶۲ حین عملیات والفجر۱ مفقودالاثر شد و هرگز جنازه اش را نیاوردند.
شهید مجید فاضل روز یکم مرداد ۱۳۴۷، در تهران چشم به جهان گشود. پدرش اسحاق، کارمند وزارت بهداری بود و مادرش نرجس خانم نام داشت. شهید تا چهارم متوسطه در رشته ریاضی درس خواند. بسیجی بود. به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. مجید روز بیست و دوم اردیبهشت ۱۳۶۵، با سمت آر پی جی زن در فکه بر اثر اصابت ترکش خمپاره به پیشانی توسط نیروهای عراقی شهید شد. مزار او در بهشت زهرای تهران واقع است.
شهید حمید فاضل روز یکم فروردین ۱۳۴۵، در تهران چشم به جهان گشود. تا سوم راهنمایی درس خواند. به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. وی روز چهارم اسفند ۱۳۶۲، در جزیره مجنون عراق بر اثر اصابت گلوله شهید شد. مزار او در بهشت زهرای تهران واقع است.
بسیجی شهید حمید فاضل بجستانی هم کلامی ماندگار دارد:
او وصیتنامه خود را با درود به پیشگاه امام زمان (عج) و نایب برحقش امام خمینی و شهدای اسلام از صدر تاکنون آغاز می کند و همچون برادرش خداوند را می ستاید که: بارخدایا؛ تو را سپاس می گویم که چنین نعمتی به ما عنایت کردی که در راهت جهاد کنیم و باز تو را سپاس می گویم که چنین رهبری برای ما قرار دادی که ما را از پستی ذلت به قله عزت کشاند.
شهید حمید فاضل انتخاب آگاهانه اش را مورد تاکید قرار می دهد و می نویسد: خدایا تو خود می دانی که فقط برای رضای تو در این راه قدم گذاشتم و کاملاً آگاهانه بوده است.
مراسم تشییع پیکر پاک پدر شهیدان بجستانی روز پنجشنبه از منزل شهید برگزار می شود.
منبع