به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین عبدلی روز سهشنبه در نشست خبری تشریح برنامههای سوخترسانی زمستانی در استان سمنان افزود: این میزان سوخترسانی شامل بنزین، نفتسفید، نفتگاز، گاز مایع و نفت کوره است که طی هشتماه گذشته انجام شد.
وی با اشاره به افزایش ۱۲ درصدی مصرف بنزین در استان سمنان، ابراز کرد: مصرف بالای سوخت باید مدیریت شود و خانوادهها با استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی در کاهش آن میتوانند نقش داشته باشند.
وی به تردد سالانه حدود ۲۰ میلیون مسافر و زائر امام هشتم(ع) از جادههای استان سمنان بر اساس آمار وزارت راه و شهرسازی اشاره کرد و گفت: ۸۴ جایگاه سوخت در محور یکهزار و ۳۰۰ کیلومتری (رفت و برگشت) استان سمنان – خراسان رضوی به مردم خدماترسانی میکنند.
این مسوول از سوخترسانی یک میلیارد و ۴۲۸ میلیون و ۶۵۸ هزار لیتری طی سال ۱۴۰۲ توسط شرکت پخش فرآوردههای نفتی منطقه شاهرود خبر داد و افزود: سوخترسانی برای اجرای طرحهای راهسازی، بخش حرارتی خانوادهها در روستاهای بدون گاز و بخش حرارتی صنایع در دستور کار است.
مدیرعامل شرکت پخش فرآوردههای نفتی منطقه شاهرود تصریح کرد: از ابتدای سال تاکنون بیشترین سوخت استان سمنان معادل ۸۵ درصد در بخش حمل و نقل مصرف شد.
وی با اشاره به فعالیت ۱۸ شهرک صنعتی در استان سمنان، اظهار کرد: تامین سوخت صنایع، معادن، اصناف و به ویژه در قطبهای کشاورزی استان شامل شاهرود، میامی و گرمسار، به طور مستمر در دستور کار قرار دارد.
عبدلی با اشاره به تامین سوخت نیروگاههای برق شاهرود و سمنان گفت: سال ۱۴۰۲ برای این ۲ نیروگاه ۱۷۹ میلیون و ۵۰۰ هزار لیتر سوخت مایع علاوه بر سوخت گاز تامین و توزیع شد.
ساخت پنج جایگاه سوخت در جادههای استان سمنان
وی از ساخت پنج جایگاه سوخت در جادههای استان سمنان خبر داد و افزود: پس از اخذ تاییدیههای لازم از دستگاههای مربوطه، این جایگاهها تا پایان سال به بهرهبرداری میرسد.
مدیرعامل شرکت پخش فرآوردههای نفتی منطقه شاهرود ادامه داد: استان سمنان یک و نیم برابر سرانه کشور جایگاه عرضه سوخت فعال دارد که تعداد آن بر اساس دوره زمانی بیشترین تردد مسافران تعریف شده است.
وی با اشاره به فعالیت چهار هزار و ۵۰۰ جایگاه عرضه سوخت در کشور، ابراز کرد: استان سمنان با ۸۴ جایگاه دارای یک هزار و ۱۰۰ نازل سوخت است.
به گزارش ایرنا، منطقه شاهرود جزء مناطق سیوهفت گانه شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی است که در شرق کشور واقع شده. این منطقه از گرمسار و ایوانکی آغاز و پس از شهرهای سمنان و دامغان به شاهرود و عباسآباد ختم میشود.
این منطقه دارای چهار ناحیه و هشت فرمانداری و شهرستان است و حدود ۱۵ شهر و شهرستان در زیر مجموعه دارد. این مجموعه سه انبار نفت فعال دارد که سوخترسانی به مصرفکنندگان بخش خدمات، حملونقل، صنعت، معدن، فرودگاههای استان، کارخانههای سیمان، گچ و فولاد فعال در استان را انجام میدهد.
شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه شاهرود، افزون بر عرضه سوخت مناطق تحت پوشش، سوخت بخشهایی از استانهای خراسان شمالی و گلستان را نیز تامین میکند.
منبع