به گزارش گروه بینالملل دفاعپرس، «ابراهیم عزیزی» رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در جریان سفر به الجزایر به همراه محمدرضا محسنی ثانی و بهنام سعیدی از اعضای این کمیسیون با وزیر و رئیس جامع الجزایر شیخ مامون قاسمی الحسنی دیدار و گفتوگو کرد.
عزیزی در ابتدای این نشست گفت: رویکرد سیاسی و اخلاقی ما در ایران اسلامی بر پایه اسلام معتدل، بیطرف و دوری از هرگونه ظلم و افراطیگری است چراکه بنا به فرمایش پیامبر (ص) نباید افراطگرا باشیم و دشمنان ما دنبال تفرقهاندازی بین مسلمانان هستند.
وی با بیان اینکه نخستین اشتراکات ایران و الجزایر دین، قرآن و پیامبر واحد است، افزود: این مشترکات میتواند منجر به موفقیت دو کشور در طول مسیر شود، ما در کشور خود تابع اسلام ناب محمدی (ص) هستیم، بدین معنا که باید با تمام وجود در مقابل ظلم ایستاده و از تفرقه میان مسلمانان دوری کنیم، البته ضمن دارا بودن مواضع اسلامی مشترک، حمایتگر نیز باشیم.
این نماینده مجلس با یادآوری اینکه امروز گوشهای از جهان اسلام درگیر و گرفتار جراحات وارد شده از سوی رژیم کودککش صهیونیستی است، مطرح کرد: ما براساس نص صریح قرآن کریم «أشدّاء على الْکفّار رحماء بیْنهمْ» عزادار و سوگوار هستیم و باید از مظلومان و مسلمان غزه و لبنان حمایت کنیم.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه رژیم کودککش صهیونیستی با قرآن، پیامبر و دین ما مخالف است و جهان اسلام باید اراده دینی و تاریخی برای مقابله با این ظلم بگیرد، اظهار کرد: علمای جهان اسلام که شایسته احترام هستند باید ضمن حمایت از مردم مظلوم و مسلمان جهان در این مقطع تاریخی تصمیمات شجاعانهای اتخاذ کرده و جلوی ظلم و جنایت در غزه و لبنان و کرانه باختری را بگیرند.
در ادامه این نشست رئیس جامع الجزایر نیز گفت: الجزایر با اسلام شکل گرفته، با اسلام از دامن استعمار رها شده و با اسلام زنده است و کار و تلاش و سعی اساسی ما پرورش نسلی است که مومن و متدین به اسلام واقعی و فراتر از اسلام افراطی و غیر واقعی باشد.
وی با تاکید بر افزایش مراودات مذهبی و سیاسی بین دو کشور دوست و مسلمان ایران و الجزایر در زمینههای مختلف و اینکه الجزایر کاملا موافق مواضع ایران در قبال فلسطین است، اضافه کرد: همیشه در نمازهای جمعه حمایت خود را از مردم مظلوم فلسطین ابراز کرده و حمایتهای جمهوری اسلامی ایران را در این راستا مثمر و مفید میدانیم.
در ادامه این دیدار، هیأت پارلمانی کشورمان ضمن بازدید از بخشهای مختلف این مرکز عظیم فرهنگی و مجموعههای وابسته آن بر همکاری و تعامل بیشتر در زمینههای گوناگون علمی، فرهنگی و مذهبی دو کشور تاکید کرد.
انتهای پیام/ 112
منبع